Бунт в ЕС срещу България! Спират Еврофондовете заради Чутовните Кражби на ГЕРБ!

И на западните господари им дойде до гуша от Бойко Борисов и ГЕРБ! Финландия е третата държава от ЕС, която се обяви за спиране на еврофондовете към България, защото парите не се използвали по предназначение, а се крадяли от политическата върхушка и олигарсите й!

„България от години не бележи ръст. Няма истинска икономика, а работни места се откриват, само колкото да усвоят пари от Еврофондове“, коментира се в статия във финландската преса със заглавие „До кога ще издържаме Балканите“.

Финландия негодува и от факта, че разполага само с 13 евродепутати, докато „хранениците“ от България – със 17.Северната държава се е заканила да спре вноските си за ЕС, ако порочната практика продължава. „Парите за България потъват в джобовете на политици и олигарси, а съда и прокуратурата умишлено прикриват корупционните практики“, казва се още в изобличаващият материал за България във финландската преса.

Преди дни австрийският канцлер Себастиан Курц се обяви за спиране на Еврофондовете за страните от Източна Европа, в това число и България. Според него, за да може ЕС да преодолее финансовата дупка, която се отвори в съюза след Брекзит, има само два варианта – или вдигане на вноските за членство, или спиране на парите за Източна Европа.

Но тъй като увеличението на членския внос ще се усети най- силно от богатите западни държави, Курц предлага просто да се „врътне кранчето“ за източните страни. „И без това парите не се използват за икономически ръст, а се крадат от местните олигарси“, коментира австрийският канцлер.

В същото време, България отчаяно настоява да се увеличи членския внос за ЕС, за да продължи да разчита на Еврофондовете.

ГЕРБ силно са се притеснили, че ако от Брюксел ги отрежат, вече няма да има какво да „усвояват“. Защото, нека да си го кажем – българските граждани не видяха абсолютно НИЩО от благата на ЕС.

Само една т.нар. магистрала, която е толкова разнебитена, че в сравнение с аутобаните на Запад, прилича на черен, коларски път. Села с по 20- 30 старци се сдобиха с футболни игрища. Дори парите за саниране изчезнаха някъде – без никой да обясни какво се е случило с тях. Вероятно, както в Хасково, или Септември, са потънали в банковите сметки на роднините я на депутати, я на кметове или министри от ГЕРБ.

За сметка на това, парите за вноската за членството ни в ЕС, идват от нашия джоб! Плащаме си, за да ни краде шайката на ГЕРБ! Така излиза! А сега настояват да се вдигне още вноската, за да продължат на спокойствие да крадат от еврофондовете. И пак за наша сметка!

Но парите за България, така или иначе, ще намалеят. Защото сега от ЕС са решили да приемат Сърбия и Черна гора и се очаква реките от милиарди евро да текнат към тях. Тогава ще видим какво ще правят от ГЕРБ? Най- вероятно доброволно ще сдадат властта и ще побързат да се скрият в миши дупки. Е, и като за последно, ще се опитат да „цапцаросат“, каквото могат. Или ще се „пребоядисат“ за една нощ и от бесни евро- атлантици, ще станат яростни русофили и евразийци.

Но тези циркове вече сме ги гледали. И ако сме си взели правилната поука от тях, ще има СЪД! НАРОДЕН!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

 1. Много ясно, сега ли го разбраха чак? Крадлива пасмина от ГЕРБ, червената буржоазия от БСП-то, сега и Обединенити патриотари.

 2. Абе те ,че крадът -крадът,ама каква е гаранцията, че като се махнат другите няма да крадът повече?Явно трябва да се направи нещо така ,че следващите да имат едно на ум.Може би бой и затвор.

 3. Остава само българските избиратели гласували за тези бандити да се отърсят и всичко ще е наред.Но ГЛАВОЧИ много в Булгаристан.

 4. А дано ама надали…
  Дори и да им спрат фондовете, те вече толкова бели направиха с тях. Например в много градове изсякоха здрави дървета,за да изхарчаят пари. В други бетонираха зелени площи пак да откраднат….

 5. Прах в очите,сега се сетиха,ама всички евродепутати членки ЕС заблажиха от тези пари предназначени за България.Сега ще крадат при следващите кандидат държави.Наложиха ни санкции,глоби,правила…НО не ни ПЛАЩАТ европейски заплати.

 6. Тя кражбата не е от сега. Моето впечатление е, че тези най-малко крадоха и най много направиха.

  • Искаш да кажеш, че ГЕРБ НАЙ МАЛКО са крали и НАЙ МНОГО са направили ли?

 7. Парите за санирането са откраднати направо от държавния бюджет!

 8. Какво ли? Като ги турят като румънците до стената и им теглят един откос другите след тях ще знаят какво ги чака ако крадат, а не работят за народа си.

 9. Кучето си лае ,керванът си върви.Докато нашият заспал народ си трае и гледа собственият си сеир,така ще е.Гласувайте пак за ЦВЕТЕТО /гнус ме е да спомена и името им/

 10. ГОСПОДА ОТ ЕВРОСЪЮЗА : “ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА „ОСТАВКА“ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ….ТОВА СЪЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ВИЕ ТОЛЕРИРАТЕ И ПРИЕМАТЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА “ !!! ЗАЩО ЩЕ НАКАЗВАТЕ НАРОДА …..НАРОДА НЕ КРАДЕ , КРАДЪТ ОЛИГАРСИТЕ,ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ .!!!! ЗАЩО ЩЕ НИ НАКАЗВАТЕ…НАКАЖЕТЕ Г-ЖА МЕРКЕЛ, ТЯ Е “ МАЙКАТА“ НА БОРИСОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….НЯМАТЕ ПРАВО ДА НИ НАКАЗВАТЕ !!! ..ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ,ЧЕ СЕ ПРАВЕХТЕ,ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*