За Сирни Заговезни ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПОИСКА ПРОШКА! Но Ето Какво Получи! Истината ще ви РАЗТЪРСИ!

Днес е Сирни Заговезни и Господ може и да им прости! Но народът български- НЕ!!!

Защото националните предатели на Сирни Заговезни не празнуват! За тях древният ни народ е предвидил Видовден – денят на страшното възмездие! И колкото и да не им се вярва днес, този Видовден ще ги застигне… Всички тях – родоотстъпниците и продажниците, които вече 30 години не спират да издевателстват над същия този клет народец български.

„Приятели, в днешния ден на Сирни Заговезни, прошка давам на всички и прошка искам. Ако волно или неволно съм сгрешил пред някой от вас – прощавайте! И Господ да ме прости!“.

Това написа Цветан Цветанов днес в профила си в социалната мрежа, дни след като се завърна от двуседмична визита в САЩ. Основна цел на задокеанското му посещение беше да присъства на Молитвената закуска с американския президент. Бляскаво мероприятие, организирано от… протестантската църква!

Преди заминаването си Цветанов се похвали, че посещава това събитие за рекорден пети път, което в буквален превод означава, че за рекорден пети път е изхарчил крупна сума от джоба на българския данъкоплатец… за скъпия куверт, срещу който да попее протестански псалми. Този път обаче Цецо заведе с нашите пари още четирима видни ГЕРБ- ери, сред които Йорданка Фъндъкова, пловдивския кмет Иван Тотев, бургаския – Димитър Николов и русенския депутат Иван Ненов.

Докато беше в САЩ, Цветанов се срещна и с една дозина тамошни политици и представители на еврейски организации. Обеща им, че България ще работи здраво за включването на Западните Балкани в ЕС и НАТО. Че страната ни ще продължи да изпълнява безропотно и покорно обязаностите си към военния съюз.

Закле се във вярност на западните господари…

И точно за Сирни Заговезни, се прибра в България.

Където се сети, че все пак, е православен. Даде прошка, поиска прошка. И дано Господ наистина му прости!

Да му прости, че е сред основните лобисти за приемането на сатанистката Истанбулска конвенция. Документ, който Българската православна църква обяви за антихристиянски, защото цели да подкопае най- свещените за религията ни ценности – най- вече ролята на семейството.

Нека Господ му прости горещата криминална връзка с анти-българската соросоидна фондация „Ам*рика за България“. Да му прости, че нае най- продажните историци, които да напишат нови псевдо-учебници по История и Литература, за да промиват мозъците на младите българчета, да ги обезродяват и учат, че нацизмът и фашизмът не са лоши политически системи.

Да му прости, че се отрече публично от приятелството на един от най- верните си хора – разстреляния показно бизнесмен Петър Христов. И го направи още преди последния да бъде погребан.

Че с кумеца си Тодор Бояджиев, Цецо взе едни пари за ограда по турската граница, но тя почти веднага падна. А парите така и не върна!

Защото Господ може и да му прости греховете! НО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД – НЕ!!!

Защото:

– Докато беше вътрешен министър, вместо да направи държавата по- сигурна, той отвори широко вратите й за мафията. А организираната престъпност доби размерипо- страшни от тези през 90- те.

-Разсипа тотално МВР, а ДАНС превърна в своя лична информационна и подслушвателна агенция за разчистване на личните му мафиотски дела.

– Цветанов така и не доказа как е придобил шестте си апартамента (стана ясно само че два от тях са му подарък от кумеца)

– Като шеф на изборния щаб на ГЕРБ, на няколко пъти организира и ръководи доказано най- манипулираните избори в историята.

– Като шеф на ПГ на ГЕРБ сътвори най- недемократичните циркове, които някога са се разигравали под покрива на парламента. Най- пресният случай – отказът на ПГ на ГЕРБ да се съобрази с решението на Конституционния съд, който реши, че Делян Добрев незаконно продължава да е депутат.

– Като вицепремиер в правителството „Борисов-3″ отявлено лобира за интересите на чужди страни в ущърб на българските народ и държава.

Та… днес Господ може и да му прости! Но народът български- НЕ!!! 

Защото националните предатели на Сирни Заговезни не празнуват! За тях древният ни народ е предвидил Видовден – денят на страшното възмездие! И колкото и да не им се вярва днес, този Видовден ще ги застигне… Всички тях – родоотстъпниците и продажниците, които вече 30 години не спират да издевателстват над същия този клет народец български.

Обрекоха ни на мизерия. Разпродадоха миналото ни. Ограбиха бъдещето ни. Изтъргуваха надеждите ни… срещу лъскави палати и препълнени банкови сметки. И дотолкова затънаха в грях… че сега се опитват да ни въвлекат в братоубийствена война с Русия.

Днес е Сирни Заговезни… Но… НЕ, НЕ ВИ ПРОЩАВАМЕ! НИЕ ВИ ПРОКЛИНАМЕ!!!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. След като прочетох книгите „Тайните протоколи“ / Изявления на известни евреи,Ционизъм,Символична змия на юдеизма и Протоколите на ционистките мъдреци/ ,“Новият световен ред“,“Маските на величията и т.н.от Никола Маринов Николов и СРЕЩАТА НА ЦВЕТАНОВ В АМЕРИКА С ЕВРЕЙСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ….окончателно се убедих ,че НПО-та НЕ СА СЛУЧАЙНОСТ.Те провеждат дългосрочната политика на ЦИОНИЗЪМ=РАСИЗЪМ.На тях им трабват точно такива като Цветанов-прости,раболепни и безгръбначни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*