ГЕРБ ВИЯТ НА УМРЯЛО СЛЕД РАЗТЪРСВАЩАТА РЕЧ НА РУМЕН РАДЕВ! Ето какво се случи:

Президентът Румен Радев нанесе пореден мощен удар по статуквото на ГЕРБ и обслужващата ги олигархия. Разтърсващата реч, която държавният глава произнесе по повод честването на 145 години от обесването на Васил Левски, няма прецедент в най- новата ни история. Думите на Президента бяха до болка откровени, адекватни и антисистемни… за да ги произнесеш, се изисква изключителна смелост.

„Днес България е република. Но чиста ли е? Свята ли е? Републиката на Апостола принадлежи на всички граждани, а не на шепа хора. В нея Отечество не се бърка с бащиния, а законът е за всички“, произнесе Румен Радев.

И го изрече с такъв нетърпящ възражение тон, че представителите на ГЕРБ, присъствали на поклонението, помръкнаха. А вицепремиерът Цветан Цветанов и столичният кмет Йорданка Фандъкова буквално потънаха в земята.

И понеже споменахме Фандъкова, нека обърнем внимание и на един акцент в нейното слово: „Свели глава пред мястото на бесилото на Апостола, нека поискаме прошка. Прости ни, че понякога губим вяра“

Да, ГЕРБ действително трябва да молят българския народ за прошка. Денонощно и на колене. Макар че, шансовете да я получат, граничат с нулеви. Преди дни, на Сирни Заговезни, Цветан Цветанов поиска персонална прошка. Сега пък Фандъкова… А ние подозираме, че няма да са единствените представители на евро-атлантическата мафия у нас, които тепърва ще молят за това.

Вероятно от управляващата партия ГЕРБ усещат, че се задават предсрочни избори и са вече в кампания. А явно основният акцент в предизборната им кампания тази година ще е да искат ПРОШКА. Да се извиняват за грешките си. Да го играят смирени и по- ниски от тревата.

Защо това смирение ли?

Защото, едва ли някой вярва на поръчковите социологически изследвания, според които 43% от българите все още одобрявали правителството „Борисов“- 3. ГЕРБ може да си плащат за тези сензационни резултати, но вътрешно си знаят, че са катастрофирали. Усещат и виждат какви са реалните настроения на хората. Хората неистово ги мразят. Затова панически се втурнаха да искат прошка и да се извиняват.

Но колко нагъл трябва да си, след като 9 години грабиш и издевателстваш над народа си, плюеш му в лицето, гавриш се… после да искаш прошка. Колко безочливо… и удобно!

Прошка обаче се иска и се дава само когато разкаянието е искрено и от дъното на душата. А дали ГЕРБ се разкайват искрено и катарзисно, че доведоха народа си до просешка тояга, за чутовните кражби и корупцията? Въпросът е риторичен.

Народът ясно усеща цялата тая театралност. И прозира жалкия опит на едни крадльовци да си осигурят още поне 2 години власт, докато текат евро-фондовете… за да опоскат остатъците. А после, доброволно ще слязат от сцената. Като не остане нищо за крадене, ще се изпокрият, загърбвайки всякакви управленски амбиции.

Християнско е да се прощава, но за БЕЗБОЖНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ПРОШКА НЯМА ДА ИМА!

Президентът Румен Радев става все по- смел с всеки изминал ден, защото усеща подкрепата на българите. Усеща, че има мисия и народът е с него. И думите му ще стават все по- откровени, остри и винящи. А ГЕРБ все по- сломено ще молят за прошка. НАПРАЗНО. ЗАЩОТО В ТРЕТО ДЕЙСТВИЕ ОТ ПИЕСАТА ВЛИЗА НАРОДНИЯТ СЪД!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не вярвам в сега съществуващите партии и политици,на нас ни е нужна радикална промяна,а това няма как да стане без намесата на някоя велика сила…Затова-терминал 2 ни зове…:(

  2. БЪЛГАРИ ЗАЩО СЕ ОСТАВАТЕ НА ЕДНА МУТРА ДА ВИ РАЗИГРАВА КАТО СЕ КРИЕ КАТО КУРВА ИЗ ГОРИТЕ -ТОВА НЕ Е ЛИ ПАРТИЗАНЛЪК !АКО Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ РЕД НАРОДА И ЩЕ МУ СЕ ИЗВИНИ ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДННТОТО И ЩЕ СЕ УСПОКОИ ТОЙ И НАРОДА -ТОВА ЯВЛЕНИЕ СЕ НАРИЧА ТОЛЕРАНТНОСТ !ТАКА ТОЙ ДОКАЗВА ЧЕ Е МУТРА !ДА СИ ОТИВА И ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО ИНАЧЕ ИСТОРИЯТА Е НЕУМОЛИМА !ТОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ В НЕЯ КАТО НАЙ МРАКОБЕСНИЯ УПРАВЛЯВАЩ БЪЛГАРИЯ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*