Цветан Цветанов: Румен Радев е Виновен, че на Шипка Народът ОСВИРКА ГЕРБ!

„Цвета Караянчева беше освиркана на Шипка“, призна тази сутрин в тв. ефир вицепремиерът Цветан Цветанов. „Но за това е виновен… президентът Румен Радев“, изцепи се с присъщата си наглост вторият човек в ГЕРБ.

След като хвърли словесна кал по държавния глава, Цветанов и този път не пропусна дежурното си арогантно заяждане с Корнелия Нинова и БСП. Вицепремиерът обвини лидерката на опозицията, че „се дразни и завижда, защото нашите приоритети съвпадат с тези на САЩ, а те говорят за Русия“. Така Цветанов коментира позицията на БСП относно присъединяването на Западните Балкани към ЕС и НАТО, за което по поръчка на западните си господари ГЕРБ активно лобират.

Да, всички са им виновни на ГЕРБ. Президентът – че народът ги мрази и освирква. Корнелия Нинова – че има различно мнение по ключови за страната ни въпроси…

Изобщо, всеки, чиято позиция е различна от тази на ГЕРБ и смее да им задава неудобни въпроси… Такъв човек задължително е от онези „гадове“, на които Борисов се закани преди дни.

Президентът им е виновен

Впрочем, ето какво означава да си „гад“, според премиера и партията му:

„Гадовете“ задават въпроси за сделката на сделките – между ЧЕЗ и пазарджишката фирмичка „Инерком“ на Гинка Върбакова. „Гадовете“ питат: Как Гинка ще плати на чешката компания 320 млн. евро и как после ще връща тези кредити.

„Гадовете“ искат да разберат защо Делян Добрев от ГЕРБ все още е депутат, когато има решение на Конституционния съд, според което, той заема поста незаконно.

„Гадовете“ питат защо защитното съоръжение по границата с Турция вече пада и къде са милионите евро, които бяха платени за него. Въпрос, който силно напряга Цветан Цветанов.

„Гадовете“ не искат приемането на Истанбулската конвенция. Между другото, самият Цветан Цветанов е сред най- отявлените лобисти за ратифицирането на скандалния документ. Това призна коалиционният му партньор Волен Сидеров. Цвета Караянчева също активно лобира за узаконяването на конвенцията у нас. Заради което най- вероятно вчера бе така брутално освиркана на Шипка.

„Гадовете“ са против колониалната политика на САЩ и Брюксел в България, която управляващите от ГЕРБ най-слугински налагат. Според „гадовете“, тази политика съсипва държавата и гони българите от родината им (което всъщност е основна цел на западните ни господари).

И знаете ли защо? Защото никоя диктатура не търпи някакви „гадове“ да имат различно мнение и да оспорват волята й.

След 10 години унищожително разграбване на държавните активи, България вече е живи мощи, а ГЕРБ все повече затъват в собственото си блато. Корупцията и мафията, които наложиха като държавна политика, сега гърмят като мини в лицата им на всяка крачка.

Гербаджиите опоскаха държавата като скакалци, но пък в частно-собственически план дръпнаха до един.

Оядоха се… и се самозабравиха!

Затова започнаха да правят и елементарни грешки…

…като недоразумението Гинка.

И бъдете сигурни, че тепърва ще се появяват още много Гинки и Гинчовци.

А ГЕРБ, все по- често ще се крият гузно от народа си…

…както на тазгодишния 3-ти март.

Защото, следващият път на Шипка, крадливата Бойкова западно-колониална шайка може да не се размине само с освирквания.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Този вече не е само безобидно смешен като селския луд. Той е обществено опасен ненормалник, който трябва да бъде държан в изолация.За пореден път показва, че е извън логиката на всекидневието, че приема среднощните си кошмари за реална действителност. И е банално да кажем, че е като Мирча Кришан с краставицата /ЦвъЦи не е чувал за него/,защото е нещо повече от хумореска. Той е зловещ зловреден фарс. Миришещ на сяра той изпъква от пъкъла, от врящата преизподня на омразата и отрицанието на всичко човешко. С багажа, който носи под калпака си, той е в състояние, макар че и това е съмнително, да командва единствено концлагер. И ще го направи, ако никой не спре личния му възход и похода на фашизоидната организация ГЕРБ към диктатура.

  2. Всички от мафията ГЕРБ са за затвора! Докато са на „власт“ аз в България няма да се прибера! А колко много обичам България!

  3. Аз предлагам цялата гербаджийска шайка, заедно с останалата грабителска паплач да ги натоварим на един презокеански кораб и да ги изпратим като хуманитарна помощ за гладуващите папуаси от островите Нова Гвинея, Борнео, Калимантан и Тасмания.

  4. През 1953-1955,г .сектетарят на Учкома в гимназията казваше на събрание за една ученичка,която не беше приета в ДСНМ,тя е враг,тя е гад“.Тази лексика не ви ли е позната днес?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*