Цветан Цветанов се изцепи: „Румен Радев НЕ е президент на България! Слугува на някой друг!“

Цветан Цветанов се изцепи, че „може би Радев е не президентът на България, а служител на някой друг“. Нелепото му твърдение беше по повод срещата между президента Румен Радев и руския патриарх Кирил. Вторият в ГЕРБ заяви също, че предишният президент Росен Плевнелиев нямало да допусне разговор, в който се коментарират исторически факти – като ролята на Русия в Освобождението на България от турско робство. Според Цветанов, този разговор бил унизителен за страната ни, а президента Радев не бил направил нищо.

Всъщност, бившият президент Росен Плевнелиев има основна роля за влошаването на връзките между Русия и България. Докато заемаше поста, той не пропускаше и ден без да скърца със зъбки на Руската федерация и да ги плаши със санкциите, наложени от Запада.

Интересно обаче е да се замислим чий служител е самият Цветан Цветанов, както и кликата на ГЕРБ. Защото, до момента нито веднъж не сме видели да защитават националните интереси на България. А напротив – слугуват най- безочливо на САЩ и Брюксел. Политиките, които ГЕРБ провеждат вече почти 10 години, както вътрешни, така и външни, могат да се определят с една дума – предателство.

Самият Цветанов, по време на поредната си визита в САЩ преди седмици, се похвали със срещата си с шефа на соросоидната фондация „Америка за България“Лин Дафт. Какво точно са си говорили, не е ясно. Но е странно вицепремиер да се среща с шеф на НПО. Защо Цветанов се разкрие пред български народ какво точно са обсъждали с Лин Дафт? Но, със сигурност, няма да има стенограма от разговора им – защото е бил неофициален.

Цветан Цветанов с шефа на „Америка за България“ Лин Дафт във Вашингтон

Интересно е също Цветан Цветанов да отговори на въпросите защо беше основният лобист за ратифицирането на Истанбулската конвенция. Както и кое го накара да се притесни от учебното съдържание по история за десети клас и лично да наеме за автори на новите учебници някои от най- изявените соросоидни историци у нас.

Кой на кого е служител най- допре си пролича на тържествата в град Шипка на трети март. Шефката на парламента Цвета Караянчева беше освиркана брутално от народа. Нещо, което самият Цветанов призна. Но побърза да обвини отново президента Румен Радев.

Факт е, че управляващите от ГЕРБ се скриха в миши дупки навръх Националния ни празник – хем да се станат за резил като Караянчева, хем да изпълнят повелята на западните си господари. Така че, е повече от ясно кой на кого е служител. ГЕРБ – на западните колонизатори, а Румен Радев – на България. pazel.eu

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Герберите съвсем изтрещяха!Обзе ги такава истерия,че вече не знаят какво говорят и какво правят!Жалкато е,че се правят още на управляващи и „най-добрият европейски шев“продължава да дирибейста по-най мутренския начин!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*