Кеворк Кеворкян закова ГЕРБ: Плюете срещу руския патриарх, а мълчите на Ердоган за Кърджали! Разбиващ коментар:

Вчера турският президент пак притегли Кърджали към Турция: „Кърджали е част от душевните ни граници“ – казал той. И пратил поздрави на всички жертви и потиснати негови братя, включително и от България, които се молили за успеха на Турция.

Ха сега, пак го прегръщайте. Хубаво е да му правите достлук с Меркел – обаче не е лошо да се сетите, че Кърджали все още е в България. Ердоган не за първи път се държи безцеремонно с Историята – нас пък изобщо не ни брои. И защо да го прави. Той добре знае, че нашите ще мълчат като пукали. Да не би Захариева да каже нещо? Той и София да поиска, тя пак ще мълчи.

Пред явната наглост мълчат, обаче не се уморяват да съчиняват конспирации около руския патриарх.

Радев не го мислете – Кирил му направи чудесна услуга, може би случайно, а може би – съвсем съзнателно.

Не ги мислете и русофилите. От задочната разправия с Кирил стана ясно, че имаме министри, които и за ратаи няма да ги вземат в руската патриаршия, толкова са прости.

Прости, прости, обаче сега само се облизват след нахалството на Ердоган.

Кеворк Кеворкян, фейсбук

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Кеворкян явно забравя, че непосредствено след руско-турската война, започва войната между русофили и русофоби в България. А на война, като на война, не става без жертви, и финанси. Това което прави ерДоганчо още „не е“ война, а е в унисон с търсенето на „права“ и „свободи“ за „нашите“ турчеещи се, на които в туркия казват гяури.

    • Глупости. Съвсем по друг начин, щеше да се държи ако не бяхме си ликвидирали армията и ракетнита, авиацията и ракетните войски! Ако отношенията ни с Русия бяха на ниво, Ердоган щеше да си мълчи, защото може да е нагъл, но не е глупак.

  2. Глупости. Съвсем по друг начин, щеше да се държи ако не бяхме си ликвидирали армията , авиацията и ракетните войски! Ако отношенията ни с Русия бяха на ниво, Ердоган щеше да си мълчи, защото може да е нагъл, но не е глупак.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*