Ердоган ШОКИРА Света: Гответе се за Трета Световна Война! Турският президент със Страховити РАЗКРИТИЯ за Плановете на САЩ:

„Да се приготвим за Трета световна война. Трябва да сме готови за всички възможни развития“, шокиращо заяви турският президент Реджеп Ердоган на събитие в Анкара преди дни.

Само на територията на Сирия, САЩ вече са построили 20 военни бази, разкри държавният глава на южната ни съседка. Ердоган попитал Вашингтон защо са им толкова военни пунктове в съседство с Турция, но отговор така и не получил.

В момента в Сирия са струпани военни части на Турция, Иран и Русия, както и на западната коалиция, оглавявана от САЩ. Но действията на Щатите създават сериозна предпоставка за избухването на Световна война, категоричен е Ердоган. Турският президент предупреди сънародниците си, че трябва да се подготвят за всякакъв развой на ситуацията.

В края на миналата година, Русия обяви края на военната си операция срещу ИДИЛ на територията на Сирия. Москва изтегли основната част от армията си там. Но веднага щом го направи, САЩ отново активизира плана си за сваляне на президента Башар Асад. Вашингтон реши да използва кюрдските бунтовнически организации, като им обеща да получат анклав на територията на Сирия.

Реджеп Ердоган неколкократно настоя САЩ да оттеглят подкрепата си от кюрдите- отцепници, по причина, че последните имат претеции и към територии в Турция. Но това не се случи. Затова турския президент на своя глава стартира операция „Маслинова клонка“ срещу кюрдските бунтовници в Сирия, която продължава и към момента.

Междувременно, руските части в Сирия и армията на президента Башар Асад отбраняват столицата Дамаск от атаките на джихадистите, които държат предградието Източна Гута. Засега проправителствените войски и руснаците успяват да ги отблъскват, поради което Западната коалиция, начело със САЩ, истерично настоява пред ООН за 30- дневен хуманитарен прозорец. Който ще е изцяло в полза на… джихадистите.

В противен случай, Вашингтон заплашиха, че ще нанесат удари по столицата Дамаск. А бомбите им, очевидно, ще са предназначени за войниците на Асад и Русия. Вчера началникът на Генералния щаб на руската армия Валерий Герасимов предупреди Вашингтон, че ако атакуват сирийската столица и изложат на риск живота на руските войници, Москва ще отговори със същото. Той заяви още, че джихадистите – наемници на САЩ, подготвят нова провокация с химическо оръжие, чиято цел е да бъде приписана на армията на Асад. А също и да бъде използвана от Вашингтон като оправдание за нанасяне на удари по Дамаск.

Ердоган е първият световен лидер, който открито предупреждава за предстояща и съвсем близка Трета световна война. Опасенията му са напълно основателни, тъй като действията на САЩ и Запада вече са тотално извън контрол, а агресията срещу Русия се изостря с всеки изминал ден. За Вашингтон и Запада битката за Сирия явно е на живот и смърт! И ще я водят докрай, въпреки очевидното военно превъзходство на Русия. САЩ са решени или да превземат Сирия, или да предизвикат Трета световна война. Която ще е ядрена. И унищожителна за живота на Земята.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*