Проф. Михаил Константинов: Фалитът на Запада е НЕИЗБЕЖЕН! Затова искат ВОЙНА! Ето как ще използват Източна Европа и България:

Предстои тотален и апокалиптичен срив на световната финансова система заради огромните външни дългове, натрупани от държавите. А най- потърпевши от краха й ще бъдат западните банкери. Затова в момента именно те тласкат света към война. Пресмятат, че по този начин ще спасят парите си. Мислят си, че дори още повече ще забогатеят. Това шокиращо Разкритие направи вчера в тв. ефир проф. Михаил Константинов.

В момента Световната икономика е абсолютен фалшификат! Няма как която и да е западна държава да отбележи ръст, заради огромния си външен дълго. Външните дългове на западните държави общо, по официални данни, са 750 трилиона. А според проф. Константинов, истинският им размер е повече от 1000 трилиона. При това положение световната финансова система ще се срине от само себе си. Но… това ще унищожи банкерите и финансовите „акули“.

Затова същите са решили, че ако предизвикат война, ще ликвидират огромните дългове на държавите и така ще спасят системата на капитализма, коментира проф. Константинов. Всъщност, държавата с най- големият външен дълг в света е САЩ. По официални данни той е над 30 трилиона долара. Неслучайно точно САЩ са основните инициатори на изострянето на отношенията между държавите в света, при това до предвоенни нива.

С агресивната си политика за отрицателно време САЩ тласнаха света до ръба на пропастта – открито заплашват Русия с ядрен удар, а от Москва им отговориха, че ако ги атакуват, ще получат реципрочен атомен отговор. В момента армията на РФ разполага с най- модерните оръжия в света, които безпроблемно могат да преминат през противоракетният щит на НАТО.

В същото време САЩ обяви икономическа война на Китай – другият им основен геополитически конкурент, но в сферата на търговията. Вашингтон се опитва всячески да притиска Пекин с поредица от икономически блокади по море и суша. Но въпреки това китайците продължават да напредват и множат икономиката си. Както и да изтласкват Запада от традиционните му пазари по света

Ако се срине световната финансова система от само себе си и по мирен път… без война… Тогава САЩ и Западна Европа ще са основните потърпевши. Именно в тези държави са съсредоточени основните световни финансови институции, чрез които Запада от поне 30 години насам си раздава кредити в неограничени количества. Т.е., неминуемия фалит на тези свръхбанки, ще срине изкуствено напомпаната през последните десетилетия Западна икономика.

Първоначалният военен план на Запада беше, като предизвика война с Русия, на фронта да се бият само подопечните му васални държави в НАТО – Източна Европа, включително и България. Именно тук бе разчертано да е първа линия на фронта. А САЩ само щяха да изстрелват отвъдокеанските си ракети срещу Русия. Мислеха си, че Москва няма да може да се защити и да нападне с ракети заради противоракетния щит на НАТО. Но тези дни, когато Путин представи на света разсекретени оръжейни разработки на РФ, стана ясно, че Русия не само ще може да отговори на ударите, но дори ще отвърне с още по- мощни и по- точни попадения. Така че, войната няма да е само на територията на Източна Европа, както си мислеше Западът. И както беше през Втората световна война.

Да си спомним, че тогава САЩ и Великобритания предадоха съюзника си СССР, като го оставиха да се бие сам срещу нацистите. Показателно е, че СССР даде близо половината от жертвите в цялата война – над 20 млн. загинали. А САЩ се включиха едва накрая, като видяха, че Червената армия е на път да влезе в Берлин.

Единствената атака по територията на САЩ по време на Втората световна война беше японското нападение над базата Пърл Харбър.

Да, Вашингтон са свикнали да забъркват и да финансират войни, но винаги на чужда територия – първо в Европа, после в Близкия Изток. След войната, финансират и възстановяват разрушенията в сринатите до основи държави. А в замяна слагат ръка върху ресурсите им и ги правят изцяло зависими. Ето на това му се казва бизнес!

Сега обаче ситуацията в света е по- различна – и територията на САЩ вече е уязвима за нападения отвъд Океана. Нещо, което янките явно започват да осъзнават. Защо иначе Доналд Тръмп поиска спешна среща с Владимир Путин броени дни след като руският президент разкри най-новите достижения на военно- промешлената индустрия на РФ – свръхзвукови ядрени ракети, които без проблем преминават през противоядрения щит на НАТО?

Един евентуален мащабен конфликт между Запада и Русия бързо ще прерасне в ядрен. А тогава вече никой няма да спечели, защото всички ще сме губещи. 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ИЗРАЗЕТЕ СЕ ПО ТОЧНО ПРОФЕСОРЕ…НЕ ЗАПАДА, ЕВРЕЙТЕ ИСКАТ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ….ТАКА КАКТО ПРЕДИЗВИКАХА ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ. ! ЧЕТЕТЕ КНИЖКИ ПРОФЕСОРЕ, ТЕ НЕ СА ЗА ТОВА, КАК ДА ФАЛШИФИЦИРАТЕ ИЗБОРИТЕ . ПО СЛОЖНИ СА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*