Окончателно! Бойко Борисов ПОГРЕБА Отношенията ни с Русия, за да угоди на САЩ! Ето какво направи премиерът:

Евроатлантическата шайка на ГЕРБ има за задача да унищожи отношенията между България и Русия

Истерията с отравянето на шпионина Сергей Скрипал, подклаждана от Великобритания и САЩ, се изроди в най- масовата чистка на дипломати в историята. Общо над 140 руски дипломати са изгонени от 24 държави по света – САЩ, ЕС и Австралия. А Русия обеща да отвърне с равни по сила мерки.

Международното напрежение видимо се отрази на управляващите от ГЕРБ и те се видяха в чудо какво да правят – хем да угодят на господарите си от Запада, хем да не сгафят с руснаците.

Британската преса ни натисна с фалшивата новина, че България също ще експулсира руски дипломати. На което ГЕРБ реагираха като ужилени – и се втурнаха да се оправдават по медиите, че не било вярно и нямало да гоним руски дипломати без необходимите доказателства.

Великобритания обаче така и не представи пред света нито едно доказателство, че именно Русия е отровила шпионина Скрипал. Но експулсирането на руски дипломати от ЕС продължава с пълна сила. От няколко западни посолства у нас са звъняли на Бойко Борисов да го питат няма ли да се включи и той в общоевропейското мероприятие – гонене на руски граждани без никаква причина. Нали е голям европеец и отличник на ЕС!

Премиерът ни не е от най-смелите и решителни хора. А е и силно зависим от ЦРУ. Затова в крайна сметка капитулирал. Обадил се на посланика ни в Русия – Бойко Коцев, и го привикал да си дойде в България за инструктаж. Какво означава това действие според дипломатическия кодекс? Това е последната стъпка преди окончателното изтегляне на посланик от страната, в която се намира, т.е., преди скъсване на дипломатическите отношения между две държави.

Да си припомним, че преди година посланика ни в Турция Надежда Нейнски бе привикана обратно в България, след като лъсна грубата намеса на Анкара в изборния процес у нас.

Сега Бойко Борисов привиква Бойко Коцев… въпреки липсата на каквито и да е доказателства за вината на Русия! Великобритания твърди, че ги била показала на съюзниците си (основно на страните от Западна Европа, САЩ и Канада, но не и на България), или поне част от тях, защото били много секретни. Но отказват да покажат уликите си на нарочената за престъплението Русия! Защо? Руснаците поискаха да видят и отровения Скрипал и дъщеря му, но и това им бе отказано. Всъщност, вече дори медиите на Острова се питат какво се случва с т.нар. жертви. Известно е само, че все още са живи, а дъщерята на Скрипал се събудила от кома!?

Руският външен министър Сергей Лавров заяви категорично, че масовото мероприятие по експулсирането на техни дипломати, е вдъхновено от САЩ. Той го окачестви като „дипломатическо изнудване“ . Но гарантира, че Русия ще отвърне подобаващо, защото „подобно поведение е твърде неприемливо“, заяви Лавров.

Очакват се ответните мерки на Русия

Сега обаче, нека се замислим защо управляващите от ГЕРБ изведнъж толкова се притесниха да не раздразнят Русия. При положение, че те вече го направиха, и то до крайна степен, като унизиха руския патриарх Кирил. По- зле от това не може да стане, защото гаврата с главата на руската православна църква в Русия се наказва с каторга – т.е., това е много тежко престъпление. А най- лошото е, че когато го направи чужда държава – това е удар по достойнството на Русия. След гаврата на ГЕРБ с руския патриарх, отношенията ни с Москва са на точката на замръзване.

Затова сега Борисов трепери – от страх да не сгафи още по- лошо. И като никой друг път, не се хвърля веднага да угоди на западните си господари, а е сдържан, избягва резките движения. Но и това му поведение ще е от ден до пладне. Понеже е назначена от ЦРУ пионка, надали ще удържи натиска на САЩ. А директивата на Вашингтон е ясна- тотална конфронтация с Русия!

След гафа с руския патриарх Кирил, Бойко Борисов отведнъж започна да говори за подобряване на отношенията ни с Русия – нещо, за което спомена и в поздравителното си писмо до Владимир Путин, по повод избирането му за четвърти мандат. Путин със сигурност се е смял от сърце, ако посланието на Бойко изобщо е стигнало до него.

В момента цялата територия на страната ни бъка от американски войници и бойна техника. Дали сме им всичките си военни бази, включително и тези на Черно море, откъдето американските кораби провеждат учения за удари срещу Русия и заплашват националната й сигурност. А Банкянския говори за „стопляне на отношенията“ с Москва! Да, Путин се е смял с глас.

Още повече, че Евросъюза държи ГЕРБ на къса сиджимка, така както САЩ държи тях. А най- големият страх на лапачите от Бойковата партия, е да не секне кранчето на еврофондовете. Че секне ли – няма лапачка, а и падат от власт. Така че… как точно Борисов си представя, че някой ще го остави да подобрява отношенията с Русия? Той вероятно го знае, но просто е искал да замаже гафа с руския патриарх, който си тръгна от България обиден, защото правителството на ГЕРБ не уважи жертвата на руските войни, а я принизи до масовка с участници от цяла Източна Европа – поляци, румънци, литовци, украинци и пр.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Приятели,
  .
  1. Щом английската Маман иска солидарност ще я има…, но… Помните ли онзи виц…:
  – „…Да не стане като в Одеса… (хем си платихме, хем ни еб@ха…)“
  Та това ще рече, че ние като по-евро-атлантици от евро-атлантиците, ще подкрепим безмозъчно всяка евро-атлантическа идиотия, като тази за изземването химическите оръжия на Садам Хюсеин с войната в Ирак, чрез която завинаги разрушихме държавата им…, примерно…, дори ще приемем педерастката конвенция, но…
  Обаче, Како…,
  1. Още чакаме доказателствата за „Химическите оръжия“ на Садамчо…
  2. Още чакаме доказателствата за Литвиненко – предишния ви руски шпионин…
  3. Чак след като представиш горните две доказателства, ще приемем, но не и на „юнашко доверие“, тези „новите“ доказателства…
  .
  Някога…
  – За всичко бяха виновни евреите…, „щото са „виновни…“
  Сега…
  – След безпричинното изгонване на дипломати, май, очакваме изгонването на русначетата от училищата и жълти петолъчки на реверите им, чупене на руски магазини и палежите им…, концлагери и газови камери ли…?!?!
  (…Програмата е разработена и изпитана от чичко Адолф…)
  .
  Сега разбирам как се е стигнало до ХОЛОКОСТА…!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*