Западни Журналисти РАЗКРИХА: Не е имало Химическа Атака в гр. Дума! Вижте ШОКИРАЩАТА МАНИПУЛАЦИЯ на САЩ:

Американски журналист заяви: Няма доказателства за химическа атака в Дума!

„Няма доказателства за химическа атака в сирийския град Дума“. До този категоричен извод достигна американският репортер Пиърсин Шарп от One American News Network след обстоен репортаж-разследване от мястото на събитието.

Журналистът посети местата в град Дума, за които се твърди, че са станали обект на химическо нападение. След разговор с над 20 души от един от уж поразените квартали, стана ясно, че във въпросния ден и час не се е случило нищо необичайно. Камо ли обгазяване с химическо оръжие.

След това Пиърсин Шарп разгледа обстойно централния площад в града, където се говореше, че също имало поражения от използвано химическо оръжие. Там той интервюира поне 15 случайни минувачи и собственици на магазинчета, хора от опашка за хляб, вода и други продукти от първа необходимост. И отново получи същия отговор: На 7 април не е имало никаква химическа атака.

Американският репортер интервюира пред камерата си общо около 400 местни жители на гр. Дума, случайно подбрани, за да е сигурно, че показанията им ще са достоверни. Никой обаче не спомена за химическа атака.

Във филма си Пиърсин Шарп посещава и болницата, която се намира на метри от мястото, уж поразено с химическо оръжие. Лекари свидетелстваха, че на 7 април изведнъж в лечебното заведение нахлули лица, които докарали ранени, за които заявили, че са жертви на химическа атака. Докторите започнали да преглеждат хората, а непознатите – да снимат с камери. Симптомите на пациентите обаче изобщо не били като от химическо отравяне.

Главният хирург в болницата също потвържди пред репортера, че във въпросния ден не са пристигали обгазени пациенти. Нещо повече: През целия ден в болницата не е починал нито един пациент.

Репортаж на немската ZDF също не откри доказателства за химическа атака в Сирия

Втори репортаж по темата от вчера – този път на немския канал ZDF, достигна до същия извод – че химическа атака в Дума не е имало и че излъчените кадри са фалшифицирани. В документалния си филм журналистът Ули Хак също се среща с местни жители, които потвърждат, че на 7 април всичко е било нормално. Но разкриват и интересни подробности: Докато градът бил в ръцете на терористите, те правили опити с хлор върху невинни жители на града. След което записвали всичко на видео. Именно тези кадри впоследствие били използвани като „доказателства“ за химическа атака.

Немският журналист показва на лекарите, които са били на смяна на „фаталната“ дата 7 април, кадри с уж обгазени техни пациенти. Но медиците заявяват, че никога не са виждали тези хора, а и те видимо не изглеждат като пострадали от атака с химическо оръжие.

Междувременно, експертите по право към Бундестага излязоха с позиция, че ударите по Сирия, които извършиха САЩ, Великобритания и Франция на 14 април, са абсолютно НЕЗАКОННИ. Не е имало решение на Съвета за сигурност към ООН, което означава, че Западната атака е в пълен разрез с правилата на международното право.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*