Румен Радев е КОШМАРЪТ на ГЕРБ! Скоро ще ги УНИЩОЖИ! Ето как Президентът МАЧКА шайката на Бойко:

Президентът Румен Радев отвърна по категоричен начин на канонадата от атаки на ГЕРБ през последните месеци, с които Бойковата шайка цели да го дискредитира.

„Това е режисирана кампания и тя не е първата. Има политици, които водят война с българската държавност“. Така президентът коментира неспирните атаки срещу себе си от страна на Цветан Цветанов.

В истеричните си жалки опити да очерни Президента, Цветанов стигна дъното, обвинявайки Радев, че поискал незабавното излизане на България от ЕС и НАТО. А повод за лъжливото му обвинение стана декларация на президентството, в която се казва, че ударите по Сирия от 14 април не са били разрешени от на Съвета за сигурност на ООН и следователно са незаконни.

„Какви европейци са тези политици, след като допуснаха корупцията, бедността и несправедливостта да се превърнат във визитна картичка на страната ни?“, заяви още Румен Радев. Думите му са директно обвинение срещу 10-годишното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ. Факт е – От 28-мата най-развита държава в света по соц.-а, която произвеждаше дори совалки, днес сме се превърнали в най- корумпираната и бедна страна в Европа, която не е в състояние да произведе дори един гвоздей. Доходите ни не растат, а напротив – намаляват! Всеки го усеща по джоба си, независимо от лъжите как хубаво живеем и богатеем, с които ни заливат от сутрин до вечер слугинските медии на ГЕРБ и други чужди централи.

Президентът Радев не пропусна да иронизира и главатаря на корумпираната гербаджийска шайка Бойко Борисов. Миналата седмица Премиерът обяви, че щял да изпрати министрите си да запознаят държавния глава с дейността си. На което Радев отвърна: „Щом премиерът счита, че някой друг трябва да контролира министрите му, нека инициира съответните промени в Конституцията“.

Очевидно е, че Бойко Борисов и ГЕРБ са изпаднали в амок от презрително хвърлената в лицата им президентска ръкавица. Защото те правилно тълкуват поведението на Радев. Да, Президентът е готов да продължи политическата си кариера, като оглави своя партия.

Ето това е най- страшното за ГЕРБ! Румен Радев е политикът с най- висок рейтинг през последната година. И ако направи своя политическа партия, още на първите избори ще запрати ГЕРБ в девета глуха. Затова са и бесните атаки на бившето ДС-ченге Цветан Цветанов, на когото Бойко Борисов е поръчал да не спира с плювните срещу Радев. Защото дори да са явни лъжи, във времето те ще подкопават и хвърлят сянка върху имиджа на Президента.
Образно казано, ГЕРБ в момента хвърлят камъчета в гьола, за да опръскат с кал Радев. Не особено сложна, но достатъчно ефективна тактика: Народът трябва да започне да свързва президента с някакъв негативизъм. Методът е разработка на американските пиари на ГЕРБ, които са пределно наясно с тези похвати.

„На Цецо му е поставена задача да контролира Румен Радев и той мине се, не мине – изцепи нещо“, разкри преди дни бившият вътрешен министър Румен Петков. И добави, че такива задачи Цветанов изпълнявал и докато работил за 7- ми отдел на Държавна сигурност. 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*