ЗАПАДЪТ ПИЩИ В УЖАС! Русия ни затрива с ЯДРЕНО ЦУНАМИ! Вижте Новото СВРЪХМОЩНО Руско Оръжие!

Ново Страховито руско ядрено оръжие може за минути да заличи цели градове по крайбрежието на САЩ, съобщи изданието Business Insider. Руските военни го наричат „Статус- 6“. А за Западното разузнаване то е известно под шокиращото кодово име „Съдния ден“. И има защо.

Засекретената подводница е въоръжена с ядрени торпеда, чиято мощност достига до 50 мегатона. Ядрен взрив под водата с такава ужасяваща сила ще предизвика цунами, по- мощно и от това, което удари Япония след земетресението през 2011 г. Като вълните могат да достигнат 100 метра, пише списанието.

Други последствия от удар, нанесен със „Статус-6“: След свръх-цунамито, милионите кубици морска, изключително радиоактивна, вода ще изригнат във въздуха. А после ще се стоварят върху земята под формата на ядрен дъжд, който ще залее поразените градове. Подобен катаклизъм категорично може да заличи Западното крайбрежие на САЩ, коментира американското издание.

Въпреки безспорното превъзходство на Русия над САЩ във военно отношение, янките не спират да демонстрират желание да предизвикат световна война – която неминуемо ще премине в ядрена.
Най- красноречивото доказателство за милитари-плановете на Вашингтон е новата им ядрена доктрина, която Тръмп подписа в началото на годината. В нея за първи се заявява, че САЩ ще нанесе ядрен удар, дори в отговор на неядрено нападение – срещу страната им или срещу техен съюзник. Но не е ясно при какви условия това ще се случи, тъй като в документа е отбелязано още, че Вашингтон си запазва правото на двойно тълкувание на тази доктрина.

Комплексът Статус- 6

И въпреки, че във въпросния документ името на Русия не се споменава пряко нито веднъж, на всички стана ясно, че това е директна заплаха към Москва. Не закъсня обаче и руският отговор: Два месеца по- късно, президентът Владимир Путин показа пред света най- новите военни разработки, които влизат на въоръжение в руската армия. При това все оръжия, които спокойно преминават през противоракетния щит на НАТО. А Западът с половин уста призна, че няма с какво да отговори.

Въпреки това обаче, западните провокации срещу Русия не спират. Руският външен министър Сергей Лавров призна, че отношенията със Запада днес са много по- лоши, отколкото през Студената война. Тогава, въпреки яростното противопоставяне, всички канали за комуникация бяха отворени и имаше диалог. Докато сега са останали съвсем малко, заяви той в скорошно свое интервю.

По всичко изглежда, че западните държави усилено и истерично тласкат света към война. Без да се интересуват, че нямат особени шансове да я спечелят.

На западните елити очевидно не им пука нито за собственото им население, нито за човешкия живот по принцип. В момента в САЩ има бум на продажбите на луксозни бомбоубежища, които да приютят елита и да му гарантират оцеляване при евентуална ядрена война.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*