Пари има, но само за ГЕРБ! Вижте БАРОВСКИЯ ПАЛАТ ЗА 3 МЛН. на финансовия министър Владислав Горанов! СНИМКИ:

С ултра-луксозно имение в полите на Витоша се обзаведе финансовият министър Владислав Горанов. Царският му палат се намира в тузарската вилна зона „Ярема“. Строителните работи по изграждането на гербаджийския дворец продължиха две години. А резултатът е повече от внушителен, както се вижда от фотосите по- долу.

За баровската „прогимназия“ на финансовият министър се говори отдавна. Но той категорично отричаше да е негова. Защото няма как един държавен служител като него с едната заплата да си построи подобен разкош в полите на Витоша. Палатът не е записан на името на Владислав Горанов, но съседите и строителите потвърждават, че имотът е именно на семейството му. Министърът и съпругата му лично и ежедневно следели как вървят строителните работи в продължение на две години, коментираха наблюдателни комшии.

През 2014 г. Горанов се оплака, че трудно изхранва жена си и две си деца със заплата от 2000 лева. Колегите му вече били милионери, а той, трудно свързвал двата края. Но няколко месеца по- късно обаче Бойко Борисов назначи Горанов за финансов министър. И явно тогава му е потръгнало. Горанов повече и дума не обели за заплатата си. Но очевидно е успял да се замогне, също като „колегите“, за да си позволи да издигне такъв разкошен палат в полите на Витоша.

Завършеният строеж

Луксозното имение на финансовия министър струва над 3 млн. лева, разкриват строителни предприемачи. Е, в такъв случай е разбираемо, че Горанов категорично отрича къщата да е негова – с министерска заплата от 3800 лева, трудно би могъл да си позволи подобен замък. Но така или иначе, не е успял да укрие тайнота си луксозна придобивка от новите си съседи, които издават, че редовно виждали и него, и членове на семейството му, да шетат из двора на къщата.

„Няма пари за пенсии“. „Няма пари за по- високи заплати“. „Няма пари за социални плащания“. „Няма пари за образование и наука“. „Няма пари за полицаите“. Това са някои от най- честите реплики на финансовият министър Владислав Горанов.

Строежът преди година

Е, оказва се, че пари има, но само за министрите на ГЕРБ. Нека си припомним, че в бюджета за 2018 г., единствените, които се радват на 50% увеличение на заплатите са… зам.- министрите.

Не, че няма пари в държавата. Но те са само за алчната шайка на Бойко Борисов. За всички останали – пари вечно няма, както не спира да ни повтаря Горанов с палата за 3 млн. лв. Перманентно му приглася и премиерът Борисов с обвинения срещу народа, че все мрънкал за пари, а той достатъчно му бил дал.

Наглостта на ГЕРБ е безпрецедентна в родната история. И по една друга причина – винаги остава ненаказана! Но… така е, когато зад гърба ти е ЦРУ, а страната ти е превърната в една жалка и нещастна колониална слугиня. 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*