Мартин Карбовски СРАЗИ Бойко Борисов! Ето как журналистът ИЗОБЛИЧИ ДИКТАТУРАТА на ГЕРБ:

Гневен коментар на Мартин Карбовски срещу Бойко Борисов взриви мрежата! Повод за реакцията на журналиста са думите на премиера, че свободата на словото била проблем на собствениците на медии. Ето как Карбовски коментира изказването на Борисов:

“Борисов каза нещо зловещо. Каза, че е мой проблем да съм свободен журналист. Жалко, че вече не ми дава на мен интервюта. Защото щях да го попитам ясно:

Кое е мой проблем, след като ме съди общински съветник на ГЕРБ?

Богаташ, с охранителни фирми и местен феодал се обиди заради снимка, взета от интернет, на която не изглежда добре. Мой проблем ли е, че плащам вече три години на адвокати заради суетата на Борисовия подопечен?

Казва се Чавдар Вълев, искам да знаете господин премиер. Ваш човек ме притиска. За нищо. Поне да го бях разследвал, мамка му. Това е публичният Ви образ.

Кое е мой проблем, след като ме съди БХК за неясни формулировки като реч на омразата, дискриминация и прочие либерални идиотщини? Мой проблем ли е, че някой плаща на БХК грантове и те съдят мен, щото те, а не българите определят кое е свобода на словото?

Мой проблем ли е, че днес работя, за да си плащам адвокатите, които трябва да отговорят нещо официално на някакви обидени хомосексуалисти? По Ваше време последните години обидените хомосексуалисти станаха твърде много. И мисля, че Вие ни създадохте този проблем.

Кое е мой проблем, господин Борисов – че по мои договори с подизпълнител на Нова телевизия за около шестотин лева вече пет години ме влачат по съдилища и искат неустойка повече от един милион лева?

Пиша Ви цифрите с думи, за да разберете, че 111 (сто и единадесето) място в класацията на свободата на словото е в резултат на Вашата работа с медиите. Журналисти изчезват от екран без обяснение – дали това е наш проблем, господин премиер?”, написа Карбовски.

“Но това е Ваш проблем, Вие го създадохте. Като резултат всеки, който днес Ви се подмазва на екрана и в офисите на медиите – утре ще Ви рита в лицето. Помнете ми думата, господин премиер. Не сте прав и явно няма кой да ви го каже”, каза още Карбовски.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. g-n karbovski vie ste v moqta licna klasaciq na novite veliki blgari…..kato ivo hristov..v.encev..i dosta oste…znam,ce lozeto ne iska motika a molitva..no nazrqlo e vreme…amin i neka bog da vi blagoslovi//zastoto ne se gasi tui sto ne gasne..amin

  2. Ето, така стоят нещата у нас. Мартин Карбовски си има камбанария, и от там отправя нападките си. Аз си нямам камбанария, и исках да използвам тази, на г-н Карбовски, от която да задвижи и моя проблем, но не съм познал. Той даже не ме удостои с отговор. А проблема ми беше, да направи проверка на кухата фирма „Хелт превент“, на д-р Емил Борисов Трифонов, чрез която той ужилва наред доверели му се хора да им прави ДНК тестове, а прибира парите и се покрива.
    Г-н Карбовски, толкова ли е трудно изобличите този доктор-мошеник?!

    • НЕЩО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ .КАРБОВСКИ Е ЧОВЕК НА ТИКВАТА И САМО ПЛАЧЕ.КРИТИКУВА ГО КАТО ИЗОНЛИЧАВА СЕБЕ СИ, АНА НЕГО МУ СЕ МАЗНИ

  3. ПОЛИТИЦИТЕ ГИ ИЗБИРАМЕ ЗА ДА НИ РАЗРЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ А НЕ ДА ГИ СЪЗДАВАТ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*