Президентът Радев с РАЗГРОМНИ Разкрития за Диктатурата на Борисов и ГЕРБ! Виж Тук:

Президентът Румен Радев изобличи по категоричен начин диктатора Бойко Борисов и разкри потресаващи детайли от мракобесното управление на ГЕРБ. Пред БТА държавнияти ни глава даде разтърсващо интервю, което, разбира се, не беше отразено от нито една от големите про-правителствени медии. Румен Радев е единствения бг. политик, който си позволява да изрече на глас истини, които останалите нямат сметка или ги е страх да направят.

В интервюто си Румен Радев разкрива, че няма абсолютно никакъв диалог между институциите. И то поради нежелание за такъв от страна на Бойко Борисов и партията му. Ето и няколко наистина фрапиращи доказателства за думите на Президента:

– Държавния глава не беше информиран за поканата, която България отправи към турския президент Ердоган, а научи в последния момент. Буквално два дни преди Босфорския султан да посети страната ни през март.

– Правителството на Борисов не покани Президента и на Срещата на върха в София, която се проведе през май. Всъщност, управляващите не поканиха Радев на нито едно събитие, организирано в рамките на европредседателството ни.

– Радев призна, че научил за посещението на Бойко Борисов в Русия от Дмитрий Медведев и Владимир Путин чак по време на собствената си визита там. А въпросното посещение било уговорено от Борисов още преди 3 месеца.

„Някой тегли каруцата към автокрация и авторитаризъм“, коментира президента и след примерите си припомни и лицемерното изказване на Борисов, че се надявал той и Радев да се разбират, защото „два коня теглели каруцата по- добре от един“.

Радев неведнъж с безпокойство е алармирал, че в страната ни се забелязват ясни белези на автокрация (самовластие), която се изразява в подчиняването на всички институции, икономически субекти и медии от един властови център, наречен „Партия ГЕРБ“.

Президентът отговори и на обвиненията на втория в ГЕРБ – Цветан Цветанов, че не било уместно да ходи в Русия по време на евро-председателството на България. Според Радев е крайно време ГЕРБ да спрат с фалшивите истерии на идеологическа основа. Защото „държава се управлява с прагматизъм, а не с идеологеми и западо-поклонничество“, заяви Радев. Президентът припомни, че визита му в Русия била няколко дни след тази на Меркел и броени дни преди тази на Макрон.

В момента Франция и Германия се надпреварват коя от двете ще стане най- големият европейски партньор на Русия. А какво прави през това време българското правителство – продължава да раболепничи пред Вашингтон. И саботира дори най-плахите опити за сближаване и търговски отношения с Русия“, коментира Радев.

Президентът опроверга също и твърденията на платените клакьори на ГЕРБ, че посещението му в Русия било провал. Държавният ни глава обясни, че официалната му среща с Путин продължила 3 часа, при това на много високо ниво. След което руският президент го поканил за разговор на четири очи, който продължил още 40 минути. 

(И всичко това на фона на 20-те жалки минути, които Путин сметна за нужни да отдели на Борисов… – б.р.)

Въпреки всички опити на ГЕРБ и платените им викачи да принизят посещението и успеха на Радев в Русия, президентът пожела на Бойко Борисов и министрите му успех.

П.С.: Интервюто на Радев е дадено ден преди премиерът да замине за Москва. Но само 12 часа след кацането си в руската столица… Борисов се прибра в България. Въпреки, че посещението му в Русия бе планирано да продължи два дни. Правителствената делегация, която оглавяваше, не постигна нищо, освен че и руснаците се убедиха колко нагъл лъжец е Борисов.

Дори в присъствието на Путин, по време на съвместния им брифинг, патологичният лъжец Баце Банкянски не се посвени да обяви, че договорил България да получи разклонение от „Турски поток“. Но само час по-късно това му изявление бе категорично опровергано от говорителя на Кремъл, Дмитрий Песков.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*