Внимание: Масирани Протести в Германия срещу Американско Военно Нашествие: На руската граница СТАВА НЕЩО СТРАШНО:

От края на 2017 г. американска механизирана бригада се е долепила плътно до руската граница откъм Полша и Прибалтийските държави. Официалното обяснение за местонахождението на янките току пред портите на Русия е провеждането на военни учения в рамките на операция „Атлантическа решимост“.

Американските окупационни части по руската граница се сменят на всеки девет месеца. Става въпрос за 3300 войници и над 2500 бойни единици техника. На всеки 9 месеца в рамките на учението 3300 US-войници и въоръжението им акостират с кораби в пристанището на град Антверпен, Холандия и пресичат на абордаж цяла северна Европа, докато достигнат Прибалтика и Полша.

Досега преминаването на американските военни и техниката им през Германия винаги е било съпроводено от протести, организирани от немските левичари. „Това не е просто смяна на караула, а тестване на възможностите на НАТО да прехвърля възможно най- бързо и най-много войници и техника до руската граница“. А всички държави по маршрута са длъжни да подпомагат с всички възможни средства придвижването на янките. До момента Германия не е участвала със свои войници в ученията по руската граница, но тази година се очаква да се включи с малка военна част.

„Опитът от Виетнам и Сирия ни е показал, че там, където се появят войските на САЩ, скоро започва война. И когато US-танкове минават през Германия на Изток, това напълно противоречи на историческата отговорност“, коментират протестиращите.

По всичко личи, че САЩ са твърдо решени тепърва да бетонират позициите си в Европа във военно отношение. Наскоро стана ясно, че Полша е „поискала“ нови американски военни бази на територията си, за които е готова да заплати колосалната сума от 2 млрд. евро.

После пък НАТО обяви, че отваря нов команден център на Алианса в Германия – в град Улм.
Преди седмица, руският президент Владимир Путин изрично предупреди Запада да не прекрачва „тънката червена линия“. Но американците продължават да я доближават все повече, а провокациите им спрямо Русия стават все по- дръзки и нагли.

Германия твърдо заяви, че няма намерение да участва в реални военни действия срещу Русия. Но е очевидно, че никой няма да я пита какво иска и какво не. Колкото и да демонстрират подобряване на отношенията с Москва, немците всъщност са здраво в притиснати в клещите на САЩ и безропотно им слугуват, и помагат на US-армията да окупира руската граница.

Но не са само немците. В подобно положение е цяла Европа. Стария континент е в тотална военна и политическа зависимост от САЩ. А Вашингтон, въпреки икономическия си колапс, категорично показва, че няма никакво намерение да се оттегли от тук. Което вещае само нови проблеми и конфликти.

През последния месец най- влиятелните европейски лидери – Ангела Меркел и Еманюел Макрон, заявиха, че е крайно време Европа да скъса с васалната си роля спрямо Вашингтон. Но дали това е възможно, при положение, че континентът гъмжи от американско военно присъствие?! По-скоро – не!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*