Богомил Бонев РАЗМАЗА Цветан Цветанов с БРУТАЛЕН Коментар! Виж Тук:

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа гневен коментар по повод участието на Цветан Цветанов в Панорама. В тв предаването, вторият в ГЕРБ обвини правителството на Орешарски (което бе на власт само година)за лошата работа на МВР, както и за спирането на Южен поток.

По повод скандала с избягалия и впоследствие убит затворник Владимир Пелов, Цветанов заяви, че МВР още не можело да се съвземе от 2013 г. насам, когато на власт бил Орешарски.

Ето как му отговори във фейсбук Богомил Бонев:

„Цецо, по изключение те гледах в Панорама.

Искам да те питам, Цецо, нещо, което никой не те е питал:

Защо, Цецо, ти, който беше последна дупка на кавала в служба “Личен състав” на МВР, стана главен помощник на Борисов като главен секретар. Защо?! Нямаш опит, нямаш квалификация, пълен лузър. Няма и досега грам оперативен опит шефа ти. На когото правиш непристойни услуги ката ден. Защо стана такъв, след като знаеше, че Борисов е от СИК?!

За кадрови услуги ли?!

Защото няма разумна причина точно такова ниско да е на толкова високо място.

За цялата ви престъпна шайка се отнася. Ти си предател на МВР и на законността. После се чудим как мафията е проникнала в МВР.

И неслучайно по мое време си бил нищожество в министерството.

И, защото за сегашната каша пак Орешарски бил виновен, кой , бе Цецо, е виновен за 150 неразкрити мафиотски убийства, когато ти беше помощник на главсека, дошъл от организираната престъпност?!

Боклук си, Цецо, да си го знаеш. Сигурно по-презиран няма, но да не обиждам Костов и Атанасов.“

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев, Фейсбук

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Много точен и категоричен коментар Уважение към Богомил Бонев.

  2. Всичко е точно така Г-н Бонев ,но искам да прибавя ,че сега България е в клещите на мафията ,благодарение на сиамските близнаци Бойко и Цецо,които станаха удобни послушковци на запада да изпълняват мръсни поръчки към собственият си народ.Периода 2009-2011 година се възцари ГЕРБ и успешно завърши през 2014 година ,когато печелеха изборите с измама.И от тогава официално мафията си има своя държава.Затова обществото ни е болно и увредено ,разделено на врагове – ГЕРБ-ПАТРИОТИ-БСП. Време е обществото да прогледне и се отърси,че държавата наистина пропадна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*