ГЕРБ ни превърнаха в СЪУЧАСТНИЦИ на КЪРВАВИЯ Порошенко: България Лекува Безплатно стотици УКРАИНСКИ Главорези!

България приема за лечение и рехабилитация 300 украински войници като част от програмата на Тръстовия фонд на НАТО за подпомагане на армията на Украйна. Военнослужещите, пострадали в сраженията в Източна Украйна, ще бъдат настанени и лекувани в санаториум на Министерство на отбраната в гр. Хисар. А разходите по лечението и престоя на украинските войници у нас, ще са изцяло за сметка на държавата.

Още през 2015 г., правителството на ГЕРБ, по собствена инициатива, е включило страната в програмата на НАТО за подпомагане на украинската армия, която тероризира и избива етническите руснаци в Източна Украйна (Донбас). Страната ни се е ангажирала изцяло да плати лечението и рехабилитацията на 300 украински военнослужещи, които ще пристигат на порции у нас в продължение на 2 години. А преди 2 дни, в санаториума на МО в Хисар бяха приети първите 10 войници.

Това означава, че България вече съвсем официално е съучастник на ЕС и САЩ в изтребването на цивилното руско население (вкл. много жени, деца и старци) в Източна Украйна от армията на фашисткото правителство в Киев, както и от ордите им наемници. А това означава едно – скъсване на връзките с Русия.

В края на май т.г. премиерът Бойко Борисов бе на официално посещение в Украйна, където заяви, че страната ни изцяло подкрепя превратаджийското правителство на фашиста Петро Порошенко, което от няколко години методично и хладнокръвно избива разбунтувалите се срещу властта му етнически руснаци от Донецката и Луганска народни републики.

За да угоди на господарите си в ЕС и НАТО, Бойко Борисов за пореден път предава българския национален интерес. Вместо да търси затопляне на отношенията с братска Русия, Борисов отново поставя България в услуга на 100 % незаконното превратаджийско правителство на фашисткия сатрап Петро Порошенко, което на всичко отгоре тероризира и българското малцинство в Украйна. Което неминуемо ще рефлектира и върху отношението на Москва към нас.

Борисов гледа финала на Шампионска лига с Петро Порошенко

Неслучайно Борисов и министрите му се прибраха от срещата с Путин в Москва с подвити опашки. България предава Русия – не за първи път. Но този път ще е за последно. Очевидно е, че Путин вече няма никаква търпимост към джендърското поведение на държавници като Борисов. И го демонстрира особено ярко вчера с отказа на Русия да се завърне в Г-8. А какво остава за търпимост към безгръбначни и нагли недоразумения като Борисов, които по най-долен и гнусен начин се натягат да платят лечението на главорезите, които избиват цивилни руснаци.

Три дни след показните селфита с кървавия Порошенко в Украйна, Борисов и петима от министрите му заминаха на посещение в Русия… което претърпя пълно фиаско. Правителствената делегация се срещна с руския президент Владимир Путин, като срещата продължи едва 40 минути. След което Борисов с цялото си кралско войнство скоропостижно се измете от Москва, с ден по- рано от предвиденото.

С посещението си в Русия, Борисов всъщност се прицели да покаже, че България е верен съюзник на Запада и на НАТО. Както и че усилията на президента Румен Радев за общи енергийни проекти между България и Русия ще бъдат смазани от про-американското правителство на ГЕРБ. Но Владимир Путин със сигурност е бил наясно с това.

Неслучайно руският президент отхвърли всички предложения на Бойко Борисов – както за отклонение от „Турски поток“ към България, така и за строежа на газов хъб „Балкан“ във Варна. Но и Борисов със сигурност е знаел, че това ще се случи. Защото двете държави не за първи път обсъждат въпросните проекти. И през 2015, и през 2016 г. е имало няколко конфиденциални и безплодни разговора между правителствени лица от двете страни по тези енергийни въпроси.

Очевидно е, че про-американското правителство на ГЕРБ няма никакви реални намерения дори да се опита да работи в посока подобряване на отношенията с Русия. Москва сякаш също вече няма желание да полага усилия в тази посока. Приоритетите на Руската федерация вече са различни и добрите отношения с бедната западна колония България вече не са сред тях.

С визитата си в Русия и особено по време на 4 часовата си среща с Владимир Путин, Президентът Румен Радев успя да постигне значителен пробив. И много правилно отбеляза, че първо трябва да възстановим доверието между двете страни. Но това сближаване няма как да се случи, докато американските агенти и колониални администратори от ГЕРБ саботират всеки опит на държавния ни глава да работи в тази посока.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*