Разтърсващ коментар на Тома Томов: Нещо СТРАШНО се случва на Балканите! Ето какво очаква България:

Журналистът и депутат от БСП Тома Томов направи анализ на ситуацията на Балканите, както и в България. Според него, бъдещето на регионът не е толкова розово, както се опитват да го представят европейските, американските и българските политици.

По отношение на България, Томов е категоричен, че целият политически елит трябва да се смени и да обръща повече внимание на собствената си държава, вместо да се бърка в съдбините на другите.

Ето коментарът на Тома Томов:

„Западните Балкани са измислица на американския мозъчен тръст. Идват американски специалисти, които нищо не разбират от Балкани и се затварят в една стая и започват да чертаят линиите. Не вярвам, че Балканите имат толкова светло бъдеще, каквото всички рисуват. Това заяви в предаването „Тази сутрин” журналистът депутат от БСП Тома Томов.

България трябва да се съсредоточи върху себе си. Целият политически елит не се грижи за гражданите. Целият политически елит на България трябва да се смени и да дойде нов.

Лично аз не бих постъпил като Бойко Борисов и не бих отменил срещата си с македонския президент. След като е дошъл този човек, трябва да го приемеш и изслушаш. Такива са правилата на играта. Трябва да прегърнем силно Македония. На мен името Северна Македония не ми звучи хубаво. Следващото поколение трябва да реши задачата Македония“, заяви Томов.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*