Нора Стоичкова ИЗБУХНА: Заради Предателите от ГЕРБ, синовете на България ще УМИРАТ, за да Опазят държавата ЦЯЛА! Виж Тук Разбиващия Коментар::

Журналистката Нора Стоичкова написа унищожителен коментар по повод предателското  поведение на българското правителство по отношение казуса с името на република Македония. Тя коментира интервюто от тази сутрин на външната министърка Екатерина Захариева.

„– Преди година сте казали, че името северна Македония е опасно за България, поради възможност от териториални претенции към България. Защо си сменихте мнението?

– Хехехе, тогава така …Но сега нещата са други, имаме гаранции. ..Представете си Македония да стане член на НАТО и да има претенции към наши теритиории, хехе…Ама да не мислите, че ни беше лесно да постигнем този договор?!

Външната министърка Екатерина Захариева, която вече никой не помни кой и защо я тури за съветник на Плевнелиев, а после и за служебен министър и министър в две правителства на Борисов, каканиже тъпотии по Нова от сутринта. И няма кой да й обърше барем един шамар, на тая….министърка.

Защото като дойде денят Х, тази и Борисов заедно с останалите ще са зад граница, да си харчат парите и няма да има кого да обесим дори. А синовете на България ще гинат като мухи, за да опазят страната ни цяла. Това ще е равносметката след години от управлението на наведените унизително днес по посока САЩ и ЕС, български управници.

Не само се съгласихме да увековечим Македония, но и македонския език, увековечиха нашите тъпънари. А всички – дори македонците знаят, че такъв език – НЯМА!“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*