Иван Гарелов: ГЕРБ губят властта! Задават се предсрочни избори! Ето Кога ще бъдат:

Иван Гарелов направи ексклузивен коментар за бъдещето на правителството на ГЕРБ и патриотите. Той е категороичен, че и дума не може да става да изкарат пълен мандат, както си мечтаят от обкръжението на Борисов.

„Такива „незначителни“ неща, които искаш да „ти се махнат от главата“, могат да обърнат каруцата! Може социалното напрежение да обърне каруцата!“, прогнозира Гарелов. Според него, неглижирането от страна на управляващите на социалните проблеми, които тресат държавата, ще им изиграе лоша шега. И то, съвсем скоро.

„Очаквам след края на европредседателството да завалят министерски оставки, да се преформатира правителството“, заяви Гарелов. Факт е, че усилено се говори за смяна на министри, и то приказките идват от средите на ГЕРБ. Вътрешният министър Валентин Радев е сред най- спряганите имена, които скоро ще се разделят с постта си. Лиляна Павлова пък остана вече без министерство, след като свърши европредседателството, а Борисов със сигурност ще я уреди някъде – въпросът е дали като шеф на друго министерство или ще оглави листите за евроизборите. Външната министърка Екатерина Захариева също може да смени ведомството и да оглави правосъдието.

„Догодина ще има предсрочни избори!  Борисов изпусна вътрешната политика, за сметка на външната. Той е много нервен, което значи, че нещо го тревожи!“, добави Гарелов. Според него, правителството вече разчита изцяло на кризисен пиар, за да държи властта.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*