Мистериозна СМЪРТ разкри далавера за 22 МИЛИОНА с фирма на ЗАМ.- СОЦИАЛНАТА МИНИСТЪРКА! СКАНДАЛЪТ Е ЧУТОВЕН!

Ето дотам, драги читатели, ни доведе 10- годишното управление на ГЕРБ – ИЗРОДИ като Султанка яхнаха властта. И се разпореждат кой да живее и кой да мре. А на останалите живи сред нас ни слагат етикети с цени и ни шитват като жива плът и добитък на световния пазар. Цялата Статия прочети по-долу:

Фирма, собственост на зам.- социалната министърка в правителството „Борисов-3“ Султанка Петрова е спечелила държавна поръчка на стойност 22 млн. лева за да охранява новата сграда на парламента (бившия Партиен дом), който в момента се реконструира.

Веднага щом „печели търга“, Петрова прехвърля собствеността на въпросната фирма – „Дефанс консулт“ на зет си Филип Чипев и на съпруга си Петю Петров, който става нейн управител.

И едва ли щяхме да чуем за крупната далавера с главно действащо лице зам. – социалната министърка Султанка, ако трагичен инцидент не отне живота на служител на фирмата. В края на миналата седмица 25- годишният охранител Даниел Тасев е починал на работното си място при неизяснени обстоятелства.

За последно младият мъж бил видян от семейството си в петък, когато отишъл на работа. Опитите им да се свържат с него по- късно през деня обаче били неуспешни. Близките на момчето се притеснили и подали сигнал в полицията, че е изчезнал.

Часове по- късно им звъннала жена, която се представила, че е от фирмата, за която работи сина им. Тя им съобщила, че Даниел е починал на работното си място при злополука– паднал в шахта. Поднесла съболезнования и… и предложила на почерненото семейство крупна парична сума… като компенсация!!! Явно с намерението да купи мълчанието им и да потули трагичния инцидент, който иначе води право към зам.- министър Султанка.

Майката на Даниел категорично отказала! Вместо това, семейството на загиналия охранител разпратило до медиите отворено писмо, в което разказва за трагедията, с надеждата да се разровят и да научат истината за смъртта на детето им.

„Дали сам е паднал в дупката, дали някой го е бутнал и точно какво е станало. Това ме интересува и ще се боря докрай“, твърдо заявява дядото на Даниел.

Фирмата, управлявана от зетя и съпруга на зам.- министър Султанка Петрова, не изпълнява задълженията си, посочени в договора за държавната поръчка. Охраната на бъдещата сграда на парламента трябвало да е денонощна. Но фирмата пазела обекта само през нощта.

А как фирмата на Султанка Петрова е спечелила апетитната държавна поръчка за 22 млн. лева, всички можем да се досетим. Преди да влезе в парламента като депутат от Обединените Патриоти и по конкретно от ВМРО, Султанка Петрова е въртяла собствен бизнес. А само няколко месеца след като фирмата й „Дефанс консулт“ „печели“ държавната поръчка да охранява новото Народно събрание, Султанка става зам.- министър в Социалното министерство на кабинета „Борисов-3“.

В качеството си на такава, Петрова системно призовава за … ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ, защото касата на ТЕЛК била на червено, а и системата трябвало да се реформира.

Но падението на тази „социална“ жена стигна тоталното дъно едва сега, когато се опита с пари и влияние да потули смъртта на млад мъж, за чиято кончина носи пряка вина. Надявала се е да подкупи почернената му майка и да продължи да си живурка безоблачно на държавната ясла. От тази история ние, от Skandalno.net научихме едно: Че за социалната ни министърка Султанка да търгуваш с човешки съдби и животи, сякаш търгуваш с добитък, е нещо напълно нормално.

Ето дотам, драги читатели, ни доведе 10- годишното управление на ГЕРБ – ИЗРОДИ като Султанка яхнаха властта. И се разпореждат кой да живее и кой да мре. А на останалите живи сред нас ни слагат етикети с цени и ни шитват като жива плът и добитък на световния пазар.

Но с родителите на трагично загиналия Даниел Тасев, господарите във властта удариха греда. Защото няма сума, с която да купиш човешкия живот, а още по-малко – мълчанието на една почернена майка. Не, няма сила, която да спре стремежа й към истината. Също като истината за почернената ни майчица България. Затова нека крадливата гербаджийска сган и гравитиращата около нея останала управленска паплач не си правят илюзии: България ще пребъде! Дори ако се наложи да минем през труповете им!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не разбирам каква вина може да има охранителната фирма и нейния шеф в частност, ако това е нещастен случай? Парите, които са предложени, е кръвнината, която се полага, независимо че вината не може да бъде доказана. Аз разбирам майката и нейната скръб, моите съболезнования, но в случая вината на горепосочените лица е недоказуема.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*