Проф. Иво Христов предупреждава: Или се Вдигаме за Битка в защита на Държавата, или Загиваме като Народ!

„България си отива. Тази история с циганските и всякакви други апокалипсиси, които сега наблюдаваме, е само външен израз на вътрешни проблеми, за които огромна част от българското население няма нито сетива, нито компетенции, няма и сила и воля да ги обърне. Децата ни са навън“, смята политическият анализатор. И отсече: „Когато фактите говорят и най-отчаяните либерали трябва да замълчат!“

„Ние сме в активен задгробен живот в много отношения – като общество, като страна, като национална виталност, като енергия“, посочи тъжно той. И каза, че във Видинско м.г. са родени, метафорично, толкова деца, колкото в три албански семейства.

„Преди време бе поставен въпросът, че България трябва да наваксва – със 7 -8% ръст. Кой сериозен експерт вярва в тези неща, с коя структура, с кои хора, с кои възможности ние ще направим тези неща“, попита риторично той.

Според проф. Иво Христов не се водят сериозни експертни разговори: „То не бяха ромски включвания, то не бяха стратегии, то не бяха демографски анализи и резултатът е този, който виждаме в момента. Ние сме отново пред счупеното корито. Ще става по-зле! Съжалявам, че съм лош пророк!“ 

Българският политици има вина за ромския произвол, смята той. И припомни, че още миналата година е прогнозирал, че ромите ще станат детонатор за взривяване на държавата.

„Агресията в ромските махали е много сериозен проблем, който българските политици използват за краткосрочни политически цели , те го индуцират и задълбочават, те нямат никакъв капацитет – интелектуален или експертен (да го решат). Нямат и това тъпо клише – политическа воля. Съжалявам, че съм лош пророк, но ще става все по-зле”, бяха точните думи на анализаторът.

Политическите партии използват неграмотните цигани като резервоар за гласове и затова нямат воля да решат проблемите, изтъква анализаторът.

За последните години в България върви отрицателен управленски подбор. Към върховете се изтласкват все по-некомпетентни хора. Затова се движим като хамстери в затворен кръг, смята професорът.

А на въпроса дали вярва в теорията за световната конспирация или ние сами сме си виновни, отговори така: „Не! Това е комбинация от външни и вътрешни фактори. Външните фактори индуцираха вътрешни предпоставки. Но аз не виждам съпротива в България. Не виждам промислена съпротива в България – за защита на децата си, за защита на семейството, за училището, за защита на някаква що-годе базова почтеност.

Какво направиха два милиона и половина българи? Просто се махнаха оттук, не дадоха битка за страната си! Това е истината. Те няма да се върнат въпреки приказките. Това е загубен капитал за страната ни!“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. По Софийско шепот мина
    Бати Бойко дава газ
    Дни след новата година
    Оставка дава трети раз.

    Върви си бойко,че със тебе,
    Машината едва върви
    Народът,чувства се преебан
    И всички органи кървят

    С какво безсрамие пилеете
    Със труд събрания бюджет
    Народа трудов не жалеете
    В галоп ще бягате през плет

    Избиват старците в селата
    -и ето-командос пребит
    Кърви родината ни свята
    А Бойко де е?Алтън пробит!

    Наглостта поражда наглост
    Казанът с мръвката кипи
    Спасете наши души-SOS!
    Но няма кой-властта ни спи.

    • КАКВО Е МАФИЯ?
      Мнениеот zritel » 16 Апр 2013, 11:59
      Мафията е престъпна симбиоза от: престъпник на най ниско ниво, покровителстващ го политик и…СЪДИЯ.
      Тази дефиниция е от политология, криминалистика и литература.
      В живота нещата са още по ясни.
      В линковете по долу-как правораздават съдии по дела на Топлофикация:Разпит на вещо лице. Съдията забранява на вещото лице да говори, а диктува отговорите му за протокола сам. Забранява на ответника да задава въпроси и фактически си дава заключение сам!??? Отнема думата на ответника и го заплашва с изгонване и глоба.
      Съдията заявява, че въпросът с делата на Топлофикация е философски!?
      Не отразява оспорвания и становища в протокола, въпреки че е наясно, че ответника оспорва всичко-от А до Я.
      Мислите ли че това е правосъдие? Дали тези персонажи са недосегаеми?

  2. Професоре за циганите си прав, да купуват им веднъж гласа за 50 лв. Кажи нещо за тея купените, армия от чиновници, на които политиците плащат заплати целогодишно и ги държат за електорат. Хвани която искаш професия и виж как гласуват и как ги държат. Едни тъпаци даже ги накараха да ходят до Брюксел, да протестират срещу това да си спят в камионите бе

  3. Поредна ГЕРБерастка НАГЛОСТ…!!!
    .
    Цецо-тъпото, май, вече цяла седмица го учели в Америка да каже без грешка, като се върне изречението…:
    – „Обявявям се за временен президент на България“…!!!
    (било трудно, но… и може би възможно…)
    – В маалите, май, вече се раздавало оръжие на поддръжниците му…
    .
    Щом венецуелския Уйьо се самообяви за Президент, защо и нашите в ЦИК, да не могат да правят избори „до гроб“…?
    – Че то така, според ГЕРБерастите и Парламента, Гл.Прокурор и Правителството могат да управляват докато им скимне и след мандатите им…!!!
    – Ми верно, бе… Що не… Светиня Му трима Папи (и един кмет) са галели по главичката…
    – Де ще намерим друг такъв…?
    .
    – Отвратително ДЕБЕЛООЧИЕ И АНТИЗАКОННОСТ…!!!
    – А ние – будалите, чакаме от тези да проведат ЧЕСТНИ И ЗАКОННИ ИЗБОРИ…!!!
    .

  4. Все пак за всичко си е виновно „международното положение“. А се обърне палачинката, а нещата си дойдат на мястото. След като добре се разфичкат, де. Така е било и при „най-самостоятелните“ действия на България.

  5. ЧАКАЙТЕ СЯ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ!! Бачо Иво не доказа ли,че 80% от българите са ДЕБИЛИ? Е,как тогава дебили ще се освобождават от каквото и да е било-та нали са идиоти!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*