Богомил Бонев Размаза Иван Костов: Перач на крадени пари си, доценте! И си личи от километри!

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев атакува във фейсбук бившия премиер Иван Костов след участието му в сутрешния блок на БТВ. В публикацията Бонев засяга теми, свързани с управлението на СДС от 1999 г. до 2001 г. и миналото на десницата.

В предаването „Тази сутрин“ министър-председателят от 1997 до 2001 г. Иван Костов каза, че прокуратурата готви провокация срещу него чрез НАП. „Проверка на НАП установи, че мои и на съпругата ми 400 хиляди лева не са наши“, оплака се в националния ефир Костов.

Точно тези негови думи предизвикаха гнева на Бонев: 

„Половин милион може да се изтегли от семейство пенсионери само при следните условия:
Ако банкерът им дължи назначаването си, ако депозират на тайна сметка същата сума с лихвите и, ако не плащат никакви вноски. Да се удовлетвори банката от депозита“, написа в социалната мрежа Богомил Бонев, който бе свален от поста вътрешен министър от Костов при грандиозен ремонт на кабинета на 21 декември 1999 г., при който бяха сменени десет от общо 16 членове на кабинета.

„Това се нарича пране на пари, уважаеми другарю доцент по политикономия на социализма“, продължава Бонев, припомняйки биографията на Костов преди 1989 г.

Бонев поставя и въпроса как се издържа партия, която десет години не е на власт, явно имайки предвид ДСБ.

През 2004 г. Костов създава нова дясна партия – ДСБ.

Публикацията продължава така:
„Същото като да издържаш една партия 10 години, която не е помирисала власт, да харчиш за структури и избори, да отчетеш в Сметната палата най-голям брой дарители на сумата от 5 хиляди лв. На които ти си раздавал парите за дарения, та да ги изпереш. Най-голям брой дарители, повече от дарителите на партията, която е на власт.
И накрая Елена да ти каже:
– Айде стига с това ДСБ, че не останаха пари за децата.
Перач на крадени пари си, доценте. И си личи от километри!“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*