Иво Христов: ГЕРБ могат да спечелят изборите само с Измама! Борисов е като актьор без публика!

ГЕРБ вече политически загуби тези избори, може да победи само с манипулации. Борисов обикаля страната като актьор без публика, който играе все същите скечове пред нарочно докарани хора. В партията има хиляди нормални хора, които са възмутени от дерибейството на лидерите си. От тях зависи дали ще вземем курс към предсрочни избори или ще продължим агонията. Това коментира Иво Христов, бившият съветник на президента Радев, който заема четвърто място в евролистата на БСП.

Режимът на Борисов е вселил страх в душите. Никъде няма да видите общински чиновник на наше събрание. Защото в общините вече работят само хора на ГЕРБ, а малцината останали не смеят, защото рискуват да си загубят работата. На места полицията притиска инакомислещите, други държавни органи тормозят бизнеса. Тази задушлива атмосфера е прогонила над 30 000 българи зад граница само през изминалата година. Но надежда има. Залите са пълни. Срещам хората, които телевизията не показва: почтени, работещи и пенсионери, милеещи за България. Говорят ангажирано. Не лукавят. Не очакват облаги, а справедливост и достойни доходи.

Опустошена и обезсърчена. Наплашена. С детски площадки, но без деца, със селски стадиони без футболисти, с „къщи за гости“ без гости. Такава е България в момента.  ГЕРБ и бизнес-клиентите на партията приватизираха европейското членство и го превърнаха в джипове и резиденции. Екранната България няма общо с реалната. Там режат ленти и българи се прибират в родината. Всъщност инвеститорите ни заобикалят, а ниските доходи гонят хората на гурбет. Затаеният гняв поболява хората. Институциите не функционират.

Ако ГЕРБ победи, реални избори за местна власт наесен няма да има. Правителството разполага с достатъчен бюджетен излишък, за да си ги купи. Съвсем легално, като раздаде пари където трябва.
Моят призив е да оставим различията за предсрочните парламентарни избори. Към този момент само победа на БСП е предпоставка за такива избори. Разсейването на гласове е подарък за статуквото.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*