ВОЙНА ЩЕ ИМА и България е на Първа Фронтова линия! Вижте СЕКРЕТНИЯ ПЛАН на НАТО, който Правителството ни изпълнява Тихомълком:

В България САЩ работят по план и подготвят почвата за война с Русия! Така се разчиства пътя към една война. А какво да правим ние, българите?!? Колкото и да не им се вярва все още на някои, война ще има! И когато тя започне, всеки от нас ще трябва да вземе категорична страна. И ще има поне няколко минути за размисъл. Няколкото минути, в които всеки остава насаме с гените на предците си… и със собствената си съвест.

Правителството реши: Още от тази есен влиза в сила доброволната военна служба за младежи и девойки, както и задължително военно обучение в средните училища. На пръв поглед чудесни и патриотични инициативи, за които отдавна се говореше, че ще е хубаво да се случат. Но в бедната ни и опоскана държавица пари все не се намираха. Сега обаче пари изневиделица се намериха. Нещо повече:Правителството трескаво бърза да ги въведе, още от следващата учебна година. И едва ли Борисов щеше да си дава такъв зор, ако не го притискаше… НАТО.

Миналата година Алиансът принуди всички държави- членки да повишат разходите си за отбрана през 2018 г. на 2% от БВП. И нашето правителство козирува. Оттам са сега и парите за това скоростно въвеждане на доброволната военна служба и военното обучение в гимназиите.

Целта на часовете по военно обучение в средните училища била да научи децата как да реагират в случаи на… война, терористичен акт и природно бедствие.

Доброволната военна служба пък щяла да дава предимство на учениците за влизане в университет или при наемане на работа, рекламират от правителството двете си милитаристични инициативи. Все още не е уточнено само дали новата казарма ще е с продължителност 6 или 9 месеца.

Сладките приспивни приказки, че военното обучение и доброволната служба се въвеждали, за да пробудят патриотизма у младежите, обаче едва ли заблуждават някого.

Истината: Моментът е неслучайно избран. И е изцяло в контекста на днешната ескалираща агресивна инвазия на НАТО към границите на Русия. Затова знайте: Не ни чака нищо добро!

Подготвят ни!

Потвърждение за това е и днешното (20 януари) стряскащо изявление на американският военен министър Джеймс Матис, който заяви, че новият приоритет на САЩ е подготовката за война с Русия и Китай!

Ето всъщност какво точно каза Матис: „Основният фокус на САЩ сега е надпреварата за военна мощ, а не тероризма“. И още: „САЩ са изправени пред нарастваща заплаха от ревизионистични сили като Русия и Китай“. По думите му, Москва целяла да разбие НАТО и да промени сигурността в Европа и Близкия изток в своя полза, докато Китай сплашвал съседите си с хищническа икономика. Матис заяви още, че Вашингтон планира да инвестира в нови ядрени сили, както и в космическа, кибернатична и противоракетна отбрана. А към Русия и Китай, които застрашавали „експеримента на Америка в демокрацията“, той отправи следното послание: „Ако ни предизвикате, това ще е вашият най-дълъг и най-лош ден„.

Но да се върнем в България: Дали е случайно, че въвеждането на военното обучение и доброволната военна служба съвпадат с новото тотално манипулирано съдържание на учебника по История за 10-ти клас, в който пасквил пише, че „фашизъм“ и „нацизъм“ не е имало, а комунизмът е най- отвратителната идеология на света?

Времето на случайностите отмина! От няколко години в България и цяла Източна Европа тече план, който изисква поетапна подготовка на населението за военни действия. Западът ни подготвя за пушечно месо в близката война срещу нашите братя – руснаци!

Подготовката за това започна още през 2012 г. с масирана пропагандна атака срещу „агресора“ Русия. В същото време, американците тихомълком започнаха да трупат във военните си бази в България военна техника. Последваха ги американски войници на талази. Започна да се говори, че сме „първа линия“ на фронта. У нас мнозина все още не желаят да приемат насериозно приказките на няколко US-генерали, които определиха България точно по този начин – като „първа линия“.

Какво означава за България да е „първа фронтова линия“! Значи, че ако НАТО нападне Русия, ответният ракетно-изпепеляващ удар на Руската федерация ще се прицели точно в нас, като за минути ще изтрие България и Румъния от картата на света.

Насъскването на българския народ срещу набелязаната мишена Русия, както казахме, стартира още през 2012 г.Като от тогава интензитетът на мръсната информационна пропаганда на янките у нас ту се увеличаваше, ту намаляваше… но никога не е спирала.

А децата са най- податливи! Затова и училищните програми сега трескаво се пренаписват, като се целят само в едно – да промиват подрастващите детски мозъци в „правилната“ посока – омраза към Русия. Същото се върши и през изкуството, културата, през медиите… САЩ ни преформатира и подготвя за това, за което сме му необходими – за безформена човешка биомаса, която да хвърли срещу ядрена Русия.

Не си мислете, че войната ще ни се размине. Впрочем тя вече започна. Първата стъпка беше посочването на врага – Русия! И обяването й за агресор. Успоредно с това янките стартираха и масираната си пропаганда, която целеше дискредитирането и дехуманизирането на врага: „Руснаците са пияници, руснаците са дебили, руснаците са животни, рускините са к*рви… С две думи- нищо не става от тях. Следователно руснаците са подчовеци. А подтекста на посланието е: Ако утре убиеш руснак- не е такъв грях както ако убиеш човек“! Който не вярва, нека провери как започва всяка една война. Така се прави! И американците го правят по учебник.

По този начин населението постепенно бива подготвяно и облъчвано, за да може когато му кажат – „Нападни ги“, да действа без да мисли и да е напълно убедено, че напада враг, който го застрашава. А не свой брат, славянин. Близък народ, който ни е донесъл Освобождението от турско робство (Впрочем сега е политкоректно да наричаме робството – „присъствие“- за удобство на военната US-пропаганда- б.а.). Същата тази Русия, която след ВСВ инвестира в България милиарди, за да изградим икономика, промишленост, наука и здравеопазване, за да се радваме на едно по- справедливо разпределение на благата. Казано с други думи – Социалистически режим. Който пак американската пропаганда обяви за най- мракобесният в историята на човечеството (отново за удобство на военната си пропаганда- б.а.). А нацизмът, чийто гръбнак счупиха именно руснаците на цената на 30 млн. свои жертви и така отърваха света от кафявата чума… Та, нацизмът никога не е съществувал. Бил измислица на комунистите! Който не вярва- да си купи новия учебник по История за 10-ти клас. Писан от соросови НПО-псевдо-учени на заплати към американското посолство. Така се разчиства пътя към една война.

А какво да правим ние, българите?!? Колкото и да не им се вярва все още на някои от нас, война ще има! И когато тя започне, всеки от нас ще трябва да вземе категорична страна. И ще има поне няколко минути за размисъл. Няколкото минути, в които всеки остава насаме с гените на предците си… и със собствената си съвест. 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Това беше и си остана политика на ненаситния американски империализъм за световен господар, но Варшавския договор беше възспиращ фактор.Предателят Горбачов им направи най-големия възможен подарък.Но те не познават руския народ.Те ще бъдат поредната жертва след ,,страшилищата,, Наполеон и Хитлер.Що се отнася до участието на България във война съм убеден,че нашият народ е с открояваща се историческа памет и въпреки напъните на отделни, ламтящи за пари и власт русофоби, няма да тръгне на война срещу Русия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*