ТОП РАЗКРИТИЕ: Ето ги доказателствата, че Бойко Борисов е истинският купувач на „ЧЕЗ-България“! Вижте къде Борисов КРИЕ Откраднатите милиарди! Виж Тук:

Преди 31 дни чешкият премиер в оставка Андрей Бабиш кацна у нас. Бабиш е мулти-милиардер, собственик на конгломерата Agrofert, контролиращ от медии, през металургия, до енергетика.

По националност е словак. И именно скапитали на неговия приятел – словака Зденек Земек, Гинчето от Пазарджик, дето сега купи ЧЕЗ, навремето си направи четири фотоволтаични парка. Три дни преди да посети България, парламентът на Чехия свали депутатския му имунитет, за да разследва Бабиш за злоупотреба с европейски средства и измами за стотици милиони евро. А Бабиш подаде оставка като премиер на страната.

Преди да се издигне до премиер, Бабиш беше министър на финансите. Чешкото Министерство на финансите е принципал на ЧЕЗ (в него има 70 % държавно участие, но дефакто групата се управлява като приватизирана).

След посещението на Бабиш у нас и срещата му с Борисов се случиха маса неща:

  • Преди десетина дни се разбра, че чех купува Теленор.
  • Преди седмица – че чехът -милиардер Петр Келнер е купил Нова телевизия.
  • Преди два дни пък – чехите и Гинчето подписаха далаверата за ЧЕЗ.
Бойко Борисов и Андрей Бабиш

Въобще след срещата на двамата премиери – родният и чешкият в оставка, се завъртя голям бизнес с чехите. Те ни продават, ние им продаваме: ние – на големи чешки бизнесмени, те – на ГЕРБаджийски брат,чеди…

Всъщност Андрей Бабиш има и друго име – агентурно. В архивите на чешката ДС , на която е сътрудничил, се подвизава под агентурния прякор „Буреш”. Борисов пък е с офицерски чин от нашата ДС, където е по-познат като агент „Буда“.

България с президента на „офшорния рай“ Кабо Верде

Премиерът на островите Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва, също пристигна на визита у нас. Преди 6 дни. Срещна се с премиера ни. С него пък какво ли са ни приготвили… След срещата Жозе е Силва заяви единствено, че Кабо Верде се надява България да инвестира в островната му мини-държавица. Тинтири-минтири…

Полезна информация: островната държава Кабо Верде е офшорен рай и фигурира в черния списък на офшорките, в които тайните банкови сметки и комисионите на международни политико-икономически гешефтари не само са на почит, но са и светая светих. Ясно къде изтича откраднотото от България!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*