Скандални РАЗКРИТИЯ за зам.- социалната министърка Султанка Петрова, която прибира МИЛИОНИ от държавна поръчка! Коментар на Велизар Енчев:

Зам. социалната министърка Султанка Петрова

Ексклузивният коментар на Велизар Енчев за шокиращите разкрития около зам.- социалната министърка Султанка Петрова:

„Ако зам.-министърката Султанка Петрова не бъде уволнена още днес, значи вицепремиер участва в схема за източване на милиони от ремонта на парламента! Социално ли е зам.-социален министър да се обогатява от държавна поръчка? Морално ли е бизнесдамата Султанка да орязва инвалидните пенсии?

Скандалът е чутовен. Разкритието на Би Ти Ви е потресаващо: Частна охранителна фирма на зам.-министърката на социалното министерство Султанка Петрова е наета като подизпълнител да охранява ремонта на новата сграда на Народното събрание. Вчера охранител на фирмата загива при неизяснени обстоятелства и веднага социалната Султанка предлага помощ на почерненото семейство. Ясно защо – за да не вдигат шум и за да запази Султанка поста си.

Защо точно ВМРО-вката Султанка Петрова охранява със семейната си фирма новата сграда на парламента? Защото босът й е вицепремиер, разпределящ порциите на властта.

ВМРО се изроди в Дружество с ограничена отговорност (ООД), търгуващо в частна изгода с българските интереси в Македония и с правата на българите в България.

Апропо, точно тя страстно лобираше за „реформа“в ТЕЛК, която да ореже или отнеме инвалидните пенсии на хиляди несретници.

Ако и след този скандал тя остане зам. министър, значи Каракачанов е част от схема за усвояване на държавни милиони от ремонта на новата сграда на парламента“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*