Проф. Михаил Константинов: На българите им ПИСНА от това Статукво! Ето какво предстои:

В момента има тотално недоволство срещу българската политическа класа. И дори утре да вдигнем качеството на живота, хората пак ще са недоволни.

„Дори когато формално хората уж живеят по-добре, с по-добри параметри на живот, това не значи, че ще бъдат доволни. Френската революция идва след 3-4 успешни години. Много такива събития идват изненадващо за управляващите“, припомни проф. Константинов.

„До евроизборите други избори няма да има. Там е възможно да има комбинирани с парламентарни.“, прогнозира Михаил Константинов.

Според него президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов едва ли скоро ще постигнат единение, както призова в обръщение към нацията, държавният глава. „В близко бъдеще едва ли ще се единят с Румен Радев – просто обстановката е доста турбулентна в България, има тежки проблеми, демография, бедни-богати“.

По думите му България навлиза в тежък период и заради външни фактори. „Налице е рязко изчерпване на ресурсите в света и тези климатични промени, затова навлизаме в тежък период, което не се дължи на нас“, изтъкна проф. Константинов.

Относно политическото дълголетие на Бойко Борисов той припомни, че на 6 ноември 2016 г. премиерът е понесъл първа сериозна загуба. „Когато човек дълго време не губи и после рязко се сгромолясва. Борисов на 6 ноеври 2016 г. понесе сериозна загуба в първите загубени избори – президентските“, подчерта професор Константинов.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИЯТ В ПОЛИТИКАТА ПЛЕВНЕЛИЕВ МИ НАПОМНЯ ЗА ЗА БРЕЖНЕВ…“.В ПОНЕДЕЛНИК ВЕЛИЧАЕХА БРЕЖНЕВ ПОСТОЯННО, ВЪВ ВТОРНИК УМРЯ И В СРЯДА НИКОЙ НЕ СИ СПОМНЯШЕ ЗА НЕГО „.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*