Елена Йончева: Правителството е в агония! Ето какво предстои:

Правителството е в агония. Тече битка за постове и разпределение на финансово влияние. Това каза пред журналисти говорителят на ПГ на „БСП за България“ Елена Йончева за отношенията в коалиция „Обединени патриоти“, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Това, което наблюдаваме днес – правителството е в агония. Тече битка за постове, за разпределяне на финансово влияние. Правителството на ГЕРБ е бедствие за България. Това правителство си отива, но то остава след себе си катастрофа във всяка една сфера, включително в здравеопазването“, каза Йончева.

Войната между Волен Сидеров и Валери Симеонов продължава с пълна сила. Лидерът на „Атака“ обвини Симеонов, че работи за Сорос. А от НФСБ пък обвиниха Сидеров, че ходи редовно в Сараите на Доган.

Разбира се, има и битки вътре в коалицията, които остават невидими за обществото. Най- вече търканията между Борисов и Цветанов. Днес вторият в ГЕРБ намекна, че е време правителството да експулсира руски дипломати. Борисов обаче категорично отказа да го направи през зимата. А като се има предвид, че през май поиска от Путин втората тръба на Турски поток да минава през България, едва ли ще тръгне да гони руски дипломати.

Източник

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*