Евро- Мафия! Брюксел се Уплаши от Протестите в България и Скочи да Брани Васалната си Мутра Борисов! Ето какво се случва:

По всичко личи, че Брюксел силно се е притеснил от протестите в България и най-вече от опасността те да бутнат от власт неолибералното им глобалистко отроче Бойко Борисов. И явно изпадат в ужас от перспективата на кормилото на властта да застане консервативната и анти-глобалистки настроена Корнелия Нинова, която хич няма желание да си сътрудничи с евро-джендъри…

Явно Брюксел се е уплашил… та се наложи ЕК спешно и ударно да фалшифицира доклади, хвалещи „изключителния напредък“ на страната ни… разбирай- дължащ се на управлението на ГЕРБ.

Днес спешно, кризисно и на пожар ЕК извади безумен доклад, в който представи положението на България не като цветя и рози, а направо като златна пеперуда в розова мъгла:

„Виждаме напредък в България- в съдебната реформа и в борбата с корупцията. Както и един завиден икономически напредък. Затова през 2019 г. частично ще бъде прекратен мониторингът върху страната. Три от шестте показателя се считат за временно затворени“. Това е заключението на ЕК в годишния мониторингов доклад за напредъка на България и Румъния.

Което трябва да значи, че според Брюксел, в България народа работи и пее, радва се на чисто новата си реформирана съдебна система, а корупцията се е спихнала до екзотично и почти непознато явление по тези земи!

Най- интересното обаче е, че в предходния доклад на ЕК от януари т.г., се твърди ТОЧНО ОБРАТНОТО! Ето какво гласи текста: „България няма никакъв напредък в съдебната реформа, нито в борбата с корупцията. А икономическата й макрорамка се влошава! Правосъдната система не е ефективна – превърнала се е във функция на изпълнителната власт. Правителството не полага усилия в битката с корупцията“. А наблюдаващата Ингебор Гресле, председател на ЕК, през същия този януари месец призна, че от 10 години получава едни и същи доклади за България и в тях неизменно пише, че страната не бележи абсолютно никакъв напредък по нито един от 6-те показателя. (Нека припомним, че от 10 години у нас управлява ГЕРБ)

И сега, 10 месеца по- късно, когато площадите и улиците в България се напълниха с оскотял от глад народ, ЕК побърза най-неадекватно да заключи, че България цъфти и връзва – съдебната система работи като в Западна Европа… и по-важното „правителството води усилена битка с корупцията“. Само дето още нямаме нито един осъден политик, а само няколко отдалечени от властта на ГЕРБ отдавна маргинализирани от Борисов олигарси.

А според същия доклад на ЕК Румъния, която през последните няколко години осъди и вкара в затвора десетки политици и магистрати… изоставала в борбата с корупцията. Припомняме, че януарския доклад беше обявил Румъния за абсолютен отличник в битката с корупцията и дори беше на крачка да я освободи от мониторинга. Как пък закъсаха северните ни съседи толкова фатално за по- малко от година?!

Доколко са обективни тези доклади, всеки може да си отговори сам. През последната година корупционните скандали във властта у нас избухваха буквално всяка седмица – кой от кой по-едри и сочни. Куп разследвания показаха, че хората около ГЕРБ крадат и си разделят милиони и милиарди, без никакви последствия. Но това някак е подминато от мониторинга на ЕС. По какъв критерий оценяват, че през същата тази изтичаща мега-корупционна година правителството на Борисов се е борило по- добре с корупцията, отколкото през миналата… а и през останалите 8 години откакто е на власт? Не е ясно. По какъв критерий съдебната ни система от пълна развалина, изведнъж и като с магическа пръчка е станала супер-ефективна? Пак не е ясно.

Това, което обаче безспорно лъсва в ноемврийския доклад на ЕК е, че единственият важен критерий за Брюксел е с цената на всичко да държи на власт в България подлогата си Борисов и крадливата му шайка. А дали има или няма правораздаване в България, дали има или няма корупция, и има ли или няма икономика и стандарт на живот тук… на европейците ама хич не им дреме.

Ако някой някога е имал съмнение, че ГЕРБ са на власт само и единствено, защото Брюксел ни ги натресе и ги крепи вече 10 години, този доклад на ЕК дава очевидния отговор.

От ЕС явно са решили да ударят рамо на разклатеното правителство на ГЕРБ – заради уличните протести, пък и баш преди изборите догодина. След избора на Тръмп в САЩ, неолибералното статукво в Брюксел губи все повече позиции всеки ден. И ще се бори със зъби и нокти да оцелее, като крепи по места марионетките си… нищо, че сред тях има доказани мафиоти като Борисов и шайката му. Мафиоти- да… но пък добри колониални губернатори!

Ето това можем да очакваме от Европейския съюз – глобално брюкселско мафиотизирано правителство, което ни назначава за управляващи доказани мафиоти и после ги крепи с цената на всичко – само и само да са му верни! И да са безродници, които продават народа си за жълти стотинки! На тях!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*