Вулгарно! Депутат от ГЕРБ втрещи с торта, украсена с пачки от 500 евро! СНИМКИ:

Пищна двуетажна торта със златна глазура. Върху нея рози и депутатска снимка в златна рамка. Отстрани – щедро посипани 500-еврови пачки от захарно тесто. Зрелищното сладкарско изделие не е от ромска сватба, а от рождения ден на депутата от ГЕРБ Георги Станков. С тортата с пачките той е отпразнувал 55-тия си рожден ден на 4 май, съобщи OFFNews. Сладкарското изделие произведе невероятен ефект и разнопосочни коментари в социалните мрежи.

Тематично тортата е посветена на депутатската дейност на рожденика – върху тортата стои парламентарният звънец, до нея депутатската му карта, с отстрани – снимка от негово изказване от трибуната. Пачките изглежда логично допълват естеството на дейността на народния представител, поне според идейния създател на изделието.

Потърсен от OFFNews, народният представител си спомни, че тортата била подарък изненада от жената на негов приятел. На въпроса как свързва парламентарната си работа с пачките, той отговори: „Нали не мислите, че са истински.“

Купонът е бил в заведение в избирателния район (Хасковски) на Станков.

Депутатът Георги Станков не е особено познат в публичното пространство. Между оскъдните новини, в които името му се споменава, са посещения на два фестивала. Избран е от Хасковския избирателен район и това е първият му мандат в НС. Бил е областен координатор на ГЕРБ в Любимец и шеф на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково. Съпругата му е председател на общинския съвет в Любимец. Съгражданите му го знаят и с прякора Пъската, който на местния диалект означава Семката.

По професия Георги Станков е ветеринарен лекар. Член е на комисиите по отбрана и земеделие.

Източник

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*